MAC Angel lipstick.

Onlangs konden jullie zien dat ik even stiekem de MAC store was binnengewandeld. Na nog geen 5 minuten stond mijn arm al vol lipstickswatches en moest ik op zoek naar de papieren zakdoekjes. Hoewel er heel veel kleurtjes waren die ik maar wat graag aan mijn collectie zou toevoegen, besloot ik deze prachtige "Kim Kardashian"roze kleur mee te nemen: Angel. Kijk je even mee?

review swatches MAC Angel lipstick

Deze lipstick zit in de typische verpakking van MAC lipsticks: de doosjes die niemand wil weggooien, ook al heb je er eigenlijk niets meer aan, en de zwarte verpakking met shimmertjes in. Smal, compact, simpel, goed.


review swatches MAC Angel lipstick

Angel heeft een Frost finish, wat wil zeggen dat er shimmers inzitten. Nu vallen die shimmers behoorlijk mee bij deze kleur in vergelijking met sommige andere kleurtjes uit de Frost reeks. Verder is het een prachtige lichtroze kleur met zilveren shimmertjes. Deze lipstick past bij heel veel verschillende looks!

review swatches MAC Angel lipstick

review swatches MAC Angel lipstick

review swatches MAC Angel lipstick

Deze lipstick brengt aan als een droom en is heel creamy. Hij geeft je lippen een gezonde, lichtroze kleur. Ik stond eerst wat sceptisch tegenover deze kleur, wat kon er nu zo speciaal aan zijn? Ik heb het gevonden hoor, hij is gewoon héél erg mooi!

review swatches MAC Angel lipstick

review swatches MAC Angel lipstick

review swatches MAC Angel lipstick

review swatches MAC Angel lipstick


Ik ben echt helemaal weg van deze kleur. Normaal staan dit soort lichtroze kleurtjes me niet super, maar deze slaagt er in om me, met zijn toch wel simpele kleur, van mijn sokken te blazen. 
Door zijn romige textuur blijft hij geen eeuwigheid zitten, bij mij een uur of 3, maar door de kleur en de textuur is hij ook makkelijk bij te werken. 

Prijs en verkrijgbaarheid

Voor deze lipstick betaal je €18,50. Hij is verkrijgbaar in de MAC Stores, vanuit Nederland via maccosmetics.nl en vanuit België via maccosmetics.be

Wat vind jij van deze lichtroze pracht? 


Share:

13 reacties

 1. Ik vind deze lichtroze pracht(ig)! Echt een engelenkleurtje en staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohmy, wat een mooie kleur! Deze staat al erg lang op mijn wishlist, maar binnenkort ga ik eerst de E.L.F versie uitproberen die een geweldige dupe zou zijn van deze M.A.C kleur. Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kleur is inderdaad wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kleurtje, niet super opvallend, maar gewoon erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kleurtje. Hij staat je ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een prachtige kleur! Hij staat je echt super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super mooie, natuurlijke kleur! Heel mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen