Budget Brands Go Brownie-Nude.

Jullie weten vast wel dat ik een énorme fan ben van de nude-bruine lipkleur trend, MAC Whirl is en blijft een favoriet en ook de Essence Longlasting Lipsticks in 03, 05 en 08 hebben mijn hartje gestolen. Laatst stond ik eens rond te kijken bij de drogisterij en ik merkte dat een aantal budget merken nu toch volop inzetten op deze booming lipkleur. Lees je even mee?


Toen Kylie een poos geleden haar signature look deelde, was iedereen he-le-maal enthousiast en toen ze haar eigen lipkits uitbracht, waar momenteel ook enkele andere producten aan toegevoegd worden, was het hek helemaal van de dam. Nu, allemaal goed en wel, maar voor de signature lipkleur te bereiken hoef je al lang niet meer een hele portefeuille te spenderen aan shipping kosten. Enkele tips!

  • MAC Soar Lipliner. MAC kan je misschien niet echt bestempelen als een budget merk, maar om heel eerlijk te zijn, zijn de prijzen van hun lipliners best oké (rond de 15€), als je weet dat je voor een lipproduct van L'Oréal hetzelfde betaalt. Ik heb dit potloodje al een hele tijd in mijn stash en ben er nog steeds weg van. Omdat hij net wat meer dat brick-rode ondertoontje heeft, bewaar ik hem meer voor de aanstormende herfst-maanden, maar je kan hem natuurlijk all day errrrryday dragen!
  • Catrice Longlasting Lip Pencil in 180 All Time Mauvie-Star. Dit kleurtje is nog maar recent toegevoegd aan het assortiment maar man, wat is-ie mooi! Dit is ook de kleur die ik op beide foto's draag en ik ben er wèg van: het kan zeker meegaan met de brownie-nude look, maar hij ziet er vrij natuurlijk uit en kan daardoor door iedereen gedragen worden. Als je nog een beetje aan het experimenteren bent met deze kleurtjes, is dit een prachtig begin en doordat hij zo creamy is brengt hij ook heel makkelijk aan!
  • Essence Longlasting Lipsticks. Tja, jullie weten onderhands wel dat deze goedkope rakkers mijn hartje gestolen hebben, maar de 03, 05 en Velvet Matt 08 zijn gewoon op en top! Ook heeft Essence onlangs een nieuw lijn met matte lipsticks toegevoegd aan het assortiment en hoewel ik ze enkel nog maar geswatcht heb, vond ik ze er heel erg mooi uitzien en ook hier zitten enkele leuke, goedkope alternatiefjes tussen!


Keuze in overvloed dus bij de budget merken. Ik heb nu een paar voorbeeldjes opgenoemd, maar je kan er zeker nog meer vinden wanneer je een arm van iemand mag lenen en die even mag volswatchen! 

Heb jij nog leuke aanraders? Laat ze dan zeker achter in de reacties! Tot de volgende!
BewarenBewaren

Share:

1 reacties