Mijn drugstore flawless foundation routine.

Eén van de dingen waar ik enorm van hou en dat eigenlijk ook enorm boeiend is, is het combineren van foundations. Meestal vind ik de ene net te gelig, de andere te rozig, té glowy of net te mat. En dan kom je soms uit bij pareltjes van combinaties. Vandaag toon ik jullie de drie producten die ik de laatste tijd uitsluitend gebruik om een blank canvas te creëeren voor mijn looks. Kijk je even mee?belgische beauty blogEerst en vooral begin ik altijd met een moisturizer en op dit moment gebruik ik de Nivea dagcrème voor een gevoelige huid. Heel budgetproef en hij werkt voor mij helemaal prima! De moisturizer is net iets dikker, wat ik met mijn droge huid heel goed kan gebruiken.

Dan ga ik verder met mijn foundation combinatie en dat is op dit moment de The Body Shop All-in-one BB cream in 01 en de L'Oréal Infallible 25H-Matte foundation in Vanilla. De foundation van L'Oréal vind ik prachtig van dekking maar omdat ik een droge huid heb, kan hij er soms net wat te mat en futloos uitzien. Een druppeltje van de BB-cream bleek wonderen te doen. Dit is een witte crème waar microdeeltjes inzitten die openbarsten wanneer je de crème in je huid inbrengt en je een prachtige glow geeft. De combinatie geeft een ietwat glowy look met een énorm goeie dekking & die een hele dag blijft zitten. Score!

Ook heb ik een nieuwe favoriete concealer: de LA Girl Pro Conceal. Ik had deze al heel vaak zien voorbijkomen op blogs/ Youtube en Instagram en besloot hem zelf uit te proberen. Ik gebruik de kleur Porcelain, wat de lichtste of op één na lichtste kleur is. Deze gebruik ik onder mijn ogen, op mijn voorhoofd, neus en kin en dus eigenlijk wat als een highlighter. Deze concealer geeft een prachtige dekking en is ook prima te dragen wanneer je geen basis of een hele lichte basis draagt. Top!

Ik werk vervolgens altijd af met mijn MAC Studio Fix poeder, wat ik al héél lang gebruik en maar niet blijkt op te gaan. Voor mij is dit het beste, mooiste poeder dat er is, en ik twijfel er eerlijk aan of ik ooit naar een ander poeder zal overschakelen.
Hoe ziet jouw huidige foundation routine eruit? 

Share:

0 reacties