& Other Stories Sardonyx Fire Collectie.

Een nieuw seizoen staat voor mij gelijk aan het uitkiezen van een nieuwe signature geur. Ik heb reeds enkele prachtige parfums en body creams in mijn collectie, maar jongens,.... ik heb een pàreltje gevonden: de nieuwe Sardonyx Fire geur van & Other Stories. Kijk je even mee?
belgische beauty blog

Deze collectie bestaat uit een heel aantal prachtige producten, maar de twee interessantste vond ik toch wel de Body Soufflé en de Body Mist.

De Body Soufflé komt ten eerste in een typische & Other Stories verpakking: tijdloos, elegant en to the point, just how I like it. Dit zou trouwens een erg mooie houder kunnen zijn om later kwasten of iets dergelijks in te bewaren, want recycleren is nog zoiets waar dit merk voor staat. Wist je trouwens dat je de lege beauty verpakkingen van & Other Stories terug kan binnenbrengen en een leuke korting kan krijgen? Zeker gebruik van maken!
Om het verder te hebben over deze soufflé: wat een textuur! Het lijkt in de verste verte niet op een The Body Shop Body Butter, het is ook geen typische body cream. Deze formule is vrij dik in het begin maar smelt daarna weg op de huid als sneeuw voor de zon. Hij trekt dus heel makkelijk in en voelt énorm voedend aan, maar totaal niet vettig. Yaaas!
belgische beauty blog
De Body Mist komt ook in een simpele, praktische flacon en heeft uiteraard dezelfde geur als de body soufflé: een houterige, warme herfstgeur. Ik ben niet het best in het omschrijven van geuren, maar als je je een kerstboeket voorstelt, gecombineerd met een knisperend houtvuur en een warm drankje erbij, dan kan je je ongeveer voorstellen hoe deze producten ruiken.

Het beste aan deze producten? De geur blijft énorm lang hangen. Wanneer je 's avonds na een lekker bad de body soufflé gebruikt, ga je slapen met de geur en sta je er ook terug mee op, hoe fijn is dat! Ook de body mist blijft heel lang hangen en dus heb je heel weinig nodig om lange tijd te kunnen genieten van dit prachtige goedje.
belgische beauty blog
Mocht je nog iets anders uit de lijn willen proberen, dan is er ook nog keuze tussen de handcrème, de handzeep, de body scrub, de hand lotion, de body wash en de body lotion. Zin om de geur in een kleiner formaat mee te nemen in je handtas? Dat kan ook! De grote versie van de geur heb je voor €15, de body soufflé kost €12. Deze producten zijn het dubbel en dik waard en bevestigen voor mij nog maar eens waar & Other Stories voor staat. Ruiken die handel!

Share:

0 reacties