Maybelline Vivid Matte Liquids.

Ondanks het feit dat het lijkt alsof elk mogelijk make-upmerk al met zijn versie van een liquid lipstick op de markt is gekomen, zijn er ook merken die meerdere varianten van dit product uitbrengen. Een voorbeeldje van zo'n merk is Maybelline. Zij kwamen recent uit met de Vivid Matte Liquid Lipsticks. Ik heb heel wat gemengde reviews over deze producten gehoord en gelezen, maar uiteindelijk is er maar één manier om erachter te komen hoe deze productjes nu écht presteren. Tijd om ze aan een testje te onderwerpen, lees je even mee?

belgische beauty blogDe verpakking is zoals we de laatste jaren van Maybelline gewoon zijn: vrij modern, niet te veel poespas en to-the-point, best oké als je het mij vraagt. Wat mij vooral opviel aan deze lipsticks is de sponsapplicator, die er toch net wat anders uitziet dan je doorsnee applicatortje: deze is namelijk vrij plat en heeft een kleine vorm erin zitten die zich helemaal aan je lip "aanpast", waardoor het product vrij makkelijk aanbrengt. Goed gezien!Laat ons even kijken naar de drie kleurtjes die ik uitprobeerde: 


Mijn lippen zonder product:belgische beauty blogMaybelline Vivid Matte Liquid in 05 Nude Flush.


Aangezien ik niet helemaal te vinden ben voor een pure nude kleur, besloot ik om dit neutralere kleurtje uit te kiezen. Nu zeg ik wel neutraal, maar eigenlijk gaat deze roze kleur meer naar een lichte barbieroze kleur op dan ik had verwacht. Hij is wel helemaal draagbaar, maar net iets feller dan je doorsnee everyday roos kleurtje. Verder bracht deze kleur wel mooi egaal aan.belgische beauty blog

belgische beauty blog


Maybelline Vivid Matte Liquid in 30 Fuchsia Exstasy.


Wie herinnert zich nog de periode dat ik enkel rode lipstick droeg en ik felle roze kleuren absoluut verafschuwde? Tja, dat tijdperk lijkt een beetje voorbij te zijn want ik vind deze kleur echt helemaal het einde. Fel, gepigmenteerd en BAM in your face. Ja!belgische beauty blog

belgische beauty blog

Maybelline Vivid Matte Liquid in 25 Orange Shot.


Eén van dé kleuren voor de zomer vind ik toch wel een oranje kleur, en door het kleurenpallet die de herfst ons biedt, kan je deze kleur heel makkelijk blijven dragen de komende maanden. Hij is opnieuw énorm fel en prachtig, maar jammer genoeg brengt deze net iets minder egaal aan dan de andere twee kleurtjes. Het gaat wel, maar je moet er net wat meer werk instoppen.belgische beauty blog


De eindconclusie. Liquid lipsticks? Ja. Helemaal mat? Hmm... In het begin zien deze productjes er eigenlijk verrassend glanzend uit en heb je het gevoel dat ze nooit indrogen. Dat doen ze na een kwartiertje echter wel. Toch vind ik dat ze niet helemaal blijven zitten als een écht matte kleur en daarom vind ik de fellere kleuren vrij tricky om niet over m'n hele gezicht uit te smeren. Waar Maybelline het wel helemaal aan het goede eind heeft, is wanneer het op de kleurkeuze aankomt. Je hebt een nude in de collectie, een roze, donkere en felle kleuren, ja, dat staat me helemaal aan!


Op zich zou ik dit product zeker aanraden. Ze kosten maar een 7-tal euro in de drogisterij, en zijn dus helemaal budgetproof te noemen!

Heb jij deze al uitgeprobeerd? 

BewarenBewaren

Share:

0 reacties