Sunday Shenanigans.

Het is weer zondag, dus tijd voor een Sunday Shenanigans, een praatje over de koetjes en de kalfjes, het uit-de-doeken doen van mijn leven deze week, noem het zoals je wilt. Ik vind deze best prettig om zelf ook te schrijven en tegelijk te reflecteren over mijn week, dus misschien kunnen we dit samen doen? Lees je even mee?Oh jongens, wat een 2 weken zijn voorbijgegaan.... 

Op 8 september kreeg ik de resultaten van mijn herexamens terug en wonder boven wonder mag ik meedelen dat ik mijn Bachelor diploma binnen heb. Hoera! Ik heb hier bloed, zweet, en héél véél tranen voor gelaten, dus je kan je wel voorstellen hoe euforisch ik was toen ik mijn diploma in ontvangst mocht nemen. Nog één jaartje te gaan en ik ben klaar voor de arbeidsmarkt.

En dan volgt zo ongeveer het droevigste nieuws wat ik ooit heb moeten meedelen: op zondag 11 september, een op zich al bijzondere dag, moest ons gezin afscheid nemen van onze hond. Na 14 jaar ons al de liefde te geven die hij kon en het vriendelijkste, knuffeligste en braafste hondje te zijn, was zijn lijfje helemaal op en moesten we de zware beslissing nemen hem te laten inslapen. We hadden ons eerst voorgenomen om alles zijn natuurlijke weg te laten gaan, maar aangezien hij een énorme vechter was en voor ons zou blijven vechten hebben tot het uiterste, besloten we het zo ver niet te laten komen. Eten betekende niet meer veel voor hem, wat énorm abnormaal was, en het leven was uit zijn lijfje. We hebben hem een mooi plekje kunnen geven en zijn hem énorm dankbaar voor al de mooie jaren. 

Natuurlijk werd de rest van deze week daar enorm door beïnvloed. We liepen allemaal een beetje op de toppen van onze tenen. En tegelijk, omdat het me werd gevraagd en om mijn zinnen te verzetten, ging ik maandag en dinsdag werken. Het was zeker een goed middel om mijn zinnen te verzetten, al deed het nog zo raar om hem me niet tegemoet zien te lopen bij de thuiskomst. 

Verder heb ik me ook helemaal gegeven in de gym. Ik voelde dat ik daar mijn frustratie heel goed kwijt kon en de gewichten vlogen in het rond bij wijze van spreken. Dat is dan weer iets waar ik wel een goed gevoel bij heb. Inmiddels heb ik enkele PR's gehad deze week, waarvan ik het meeste trots ben op mijn back squat PR van 62,5 kg, net ietsje meer dan mijn lichaamsgewicht. BAM.
Je kan dus wel zeggen dat dit een periode was met heel wat ups en downs, en dat is ook de reden waarom er vorige week geen persoonlijk artikel online kwam. 


Hoe is jouw week verlopen? 

Tags:

Share:

0 reacties