Vichy Thermaal Bronwater Verstuiver.

"Oh jee portemonnee,... I went overboard on the powder." Jep, het overkomt ook mij regelmatig. Pas op, ik ben een enorme fan van MAC Studio Fix poeder, altijd geweest en ik zal het altijd zijn, maar soms heb je van die momenten dat je nét te veel hebt aangebracht. Of,... die laatste zonnige dagen got you sweatin'? Dan is dit product ook heel fijn. Lees je even mij?

Dit thermale water van Vichy maakt deel uit van de #YouMakeMeStronger campagne. Bij Vichy gelooft men dat je omgeving je maakt tot wie je bent. En ik ben het daar helemaal mee eens. Sommige dingen die in ons leven gebeuren en die we liever niet meemaken, maken ons wel tot wie we zijn en hoe we dingen opvatten. Dat kunnen hele gelukkige momenten zijn, zoals iemand leren kennen of een prachtige reis meemaken, maar dat kunnen jammer genoeg ook de mindere momenten zijn waar je dan toch een levensles uithaalt en die je toch opnieuw sterker maken.


Waarom draagt dit product be aan #YouMakeMeStronger ?


  • Bescherming van de huid tegen externe en interne agressies.
  • Het water maakt je huid sterker met haar mineralen.
  • Dit water ondergaat de nodige veiligheidscontroles.
  • Elk product van Vichy wordt geproduceerd om ons sterker te maken.


De review.


Thermale waters kan je werkelijk voor heel wat dingen gebruiken, al zou je dat misschien niet direct denken. 

Ten eerste gebruik ik dit water graag voor ik mijn make-up ga aanbrengen. Enkele druppeltjes van dit na je moisturizer en je gezicht voelt heerlijk gehydrateerd aan. Ik raad wel aan eventjes te wachten (een tweetal minuten) voor je verdergaat met je make-up, zodat het water goed zijn werk kan doen en zich niet vermengd met de rest van je make-up. 

Doordat dit water zo verfrissend aanvoelt, is het ook het ideale product om doorheen de dag te gebruiken wanneer je even oververhit geraakt!

Ook kan je dit gebruiken als een soort setting spray, en dat is waarschijnlijk de functie waar ik het meest gebruik van maak. Wanneer je net wat te veel poeder of foundation hebt aangebracht en you're looking a little cakey,... geef toe, het is ons allemaal al eens overkomen, dan is dit productje je redding. Ik spuit enkele keren met het product (met een lichte druk) en laat het even zitten op de huid. Normaal dringt het gewoon in de huid en moet je er niet meer naar omkijken, maar als je toch even wat té enthousiast bent geweest, kan je gewoon met een make-upsponsje het overtollige product inblenden, zo gefixt! 

Het beste aan dit product is de manier waarop het sprayt. Wanneer je het product verdeelt krijg je namelijk een heel egale, ultra-fijne mist als resultaat wat ik erg weet te appreciëren. Zo krijgt je hele gezicht dezelfde hoeveelheid thermaal water toebedeeld en wordt er geen plekje in de steek gelaten. Wil je nog meer informatie over de #YouMakeMeStronger campagne? Dan is dit de pagina die je daarbij helpt! Dit product is reeds verkrijgbaar voor de prijs van €4,99, een koopje met andere woorden!

Heb jij ooit al een soortgelijk product gebruikt en hoe is het jou bevallen?BewarenBewaren

Share:

0 reacties