The Classic Swing of Things.

Terwijl ik me nog met al m'n macht probeer vast te houden aan de zomer, kondigt een nieuw seizoen zich aan: de herfst. Ik moet heel eerlijk zijn dat ik daar niet zo om rouw, de herfst is namelijk mijn favoriete seizoen! Ik vind het het leukste seizoen op het gebied van kledij, en zeker wanneer het op make-up aankomt! Vandaag heb ik voor jullie een lookje wat perfect bij mijn gevoelens bij deze seizoensovergang past: nog net wat fris en fruitig, maar toch reeds met een knipoog naar de herfst. Kijk je even mee?
belgische beauty blog
Gezicht:


The Body Shop All-in-one BB Cream - 01
L.A. Girl Pro Conceal - Porcelain
MAC Studio Fix Poeder
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
Catrice Illuminating Blush - Nuts about you
The Balm Highlighter - Marie-Lou Manizer


Ogen:


MAC Pro Longwear Paint Pot - Painterly
L'Oréal Color Riche Eyeshadow - Cafe Saint Germain 
Essence The False Lashes Mascara Extreme Volume & Curl 


Lippen:


Essence Lipliner - 06 Satin Mauve
belgische beauty blog

belgische beauty blog

belgische beauty blog

belgische beauty blogIk ben echt helemaal blij met het resultaat van deze look, hij is zeker en vast neutraal, maar bevat nét wat meer dan je dagelijkse nude look. 


Hoe ziet jouw signature look voor dit einde van de zomer eruit? 

Share:

0 reacties