Fashionable & Trustworthy: De E-Polette.

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik al een lange tijd fan ben van zowel de zonnebrillen als de brillen op sterkte van het merk Polette. Nu heeft Polette een tijdje geleden een nieuwigheid op de markt gebracht waar ik, als blogger helemaal blij van word: de E-Polette. Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze brillen en kan ik er ook eentje aan jullie tonen. Kijk je even mee?belgische beauty fashion blog

De jongeren, volwassenen en oma's en opa's van tegenwoordig zijn helemaal in de ban van het internet, de smartphones, tablets, ... noem maar op! Maar beschermen we onze ogen eigenlijk wel goed genoeg? Het licht dat van je schermen komt kan namelijk best schadelijk zijn voor je ogen en kan je hoofdpijn en zelfs migraine bezorgen. Daar heeft Polette mooi een oplossing voor gevonden!


Ik heb ondertussen heel wat verschillende modelletjes van brillen in mijn collectie, want ik vind het eigenlijk best een mooi accessoire, dus ik ging op zoek naar iets wat ik nog niet had. Met al mijn vorige brillen in gedachte kwam ik uit bij deze prachtige E-Joplin in acetaat. De bril is bovenaan vrij recht maar heeft vervolgens een rondere onderkant, wat ik qua model het mooiste bij mijn hoofd vind passen. Verder heeft de bril een vrij donker schildpadpatroon, wat ik helemaal top vind voor de herfst!belgische beauty fashion blog

belgische beauty fashion blog

belgische beauty fashion blog

belgische beauty fashion blog

belgische beauty fashion blog

Zoals je misschien al kan merken aan de foto's hebben de glazen van de E-Polette een ander kleurtje, en dat dient natuurlijk helemaal als bescherming tegen het schadelijke licht. Als blogger, en in het algemeen internet-liefhebber, spendeer ik letterlijk enkele uren op social media, het nemen van selfies of andere Instagram-worthy foto's, en het typen van mijn blogposts. Ik merkte dan ook zeker en vast dat na een tijdje mijn ogen echt moe werden en pijnlijk begonnen aanvoelen.

Nadat ik de E-Polette voor de eerste keer had opgezet, merkte ik gelijk een verschil: de bril neutraliseert de kleur van je beeld enorm goed en maakt het erg aangenaam om enkele uren achter je schermpje te spenderen. Ik moest eigenlijk helemaal niet wennen aan de kleurverandering of de werking van de E-Polette, wat me erg meeviel. Verder ben ik ook weer helemaal tevreden van de strakke afwerking en het stevige gevoel dat deze bril me geeft. Ik heb er weer een favorietje bij!belgische beauty fashion blog

Voel je ook de nood om je ogen even in de watten te leggen? Vergeet dan zeker niet om even het assortiment E-Polettes te ontdekken, er is een montuurtje bij voor iedereen! 

Share:

0 reacties