Sunday Shenanigans.

Terwijl ik dit artikel typ, ben ik al een uurtje uit bed (het is momenteel 8 uur in de ochtend), tikt de regen lustig tegen mijn raam aan en wacht ik tot de gym opengaat, om 9 uur. Hét ideale moment om even mijn gedachten uit te typen en een update mee te geven. Lezen jullie even mee?
belgische beauty fashion blog

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben opgemerkt, zijn er de voorbije dagen opnieuw artikels online gekomen. Het is inderdaad wat gelopen zoals ik een tweetal maanden geleden voorspeld had: ik blog wanneer ik het met heel mijn hart kan doen, en dat blijkt nu te zijn, begin september. Het kan echt aan mijn gemoed liggen, maar ook aan het feit dat het september is, de herfst zich heeft aangekondigd en ik niks liever wil dan mijn camera bovenhalen of met mijn laptop op schoot een hele dag onder een dekentje kruipen.

Want dat zijn namelijk dingen die ik de afgelopen 3 maanden helemaal niet kon doen. In juni had ik mijn zomerexamens, in juli heb ik een hele maand gewerkt, half augustus moest ik enkele examens hernemen, en ik had mezelf wijsgemaakt dat ik écht niet meer ging werken na de examens,.... Tja, heb ik de afgelopen week toch weer vier van de vijf dagen wezen werken. Niet getreurd, dat betekent meer geld op de spaarrekening, want ja, daar doen we het voor, en ik kan alsnog nu even tot rust komen. 

Dat heeft zich dus een beetje de laatste maanden afgespeeld. Verder gaat het eigenlijk goed met me! Ik doe nog steeds aan bodybuilding, ik zie mijn lichaam nog steeds veranderen en het feit dat ik daar zo goed als volledige controle over begin te krijgen doet me helemaal goed! Ik ervaar weer die endorfine-kick als enkele jaren geleden, en ik ben op alledaagse basis bijna niet meer uit de gym weg te denken... Do you even lift bro'? Ik heb er nu een dikke tien minuten over gedaan om het bovenstaande op jullie af te vuren, he-le-maal niet lang, wat wil zeggen dat dit ook exact is wat ik uit mijn typende vingers wou laten rollen vandaag.Aan al de mensen die mijn blog zijn blijven bezoeken doorheen de maanden: een dikke merci, en ook aan nieuwe lezers/ kijkers! 

Hoe gaat het met jullie, alles kits? 

Tags:

Share:

0 reacties