MUA Velvet Lip Lacquer.

We kunnen maar niet genoeg krijgen van de liquid lipsticks. Elk merk heeft er en toch is elke formule een beetje anders. Vandaag heb ik voor jullie een overzichtje klaarstaan van de MUA Velvet Lip Lacquers. Kijk je even mee?

mua velvet lip lacquer reviewDe verpakking van deze productjes is niet helemaal mijn ding, daar zal ik eerlijk in zijn. Het ziet er heel goedkoop uit en het voelt ook niet 100% stevig aan. Maar dan moet je wel terug even kijken naar het prijskaartje van deze liquid lipsticks, dat €5 aangeeft, en dan is het een beetje wikken en wegen. Persoonlijk vind ik dat andere merken voor die prijs meer moeite doen voor de verpakking dan MUA, maar het gaat nog altijd om wat er in die tubetjes verborgen zit.


...En dat is dan weer een stuk beter! De substantie zit tussen een erg liquide, natte en een mousse-structuur in. Van échte mousse-liquid lipsticks ben ik he-le-maal géén fan, dus was ik enorm verrast dat ik deze wel kon pruimen. De kleurtjes brengen goed egaal aan en brengen ook makkelijk aan. Daarnaast vind ik het grootste pluspunt dat ze de lippen niét uitdrogen en dat ze te verwijderen zijn met een gewoon micellair water zonder dat je uren hoeft te boenen. Dit wil echter niet zeggen dat ze snel van de lippen verdwijnen, integendeel. Wel moet je de kleur na wat eten wat bijwerken.


Laat ons even kijken naar de kleurtjes!


Mua Velvet Lip Lacquer in Zest.


Zest is een erg mooie, felle oranje kleur met een rode ondertoon.
mua velvet lip lacquer review

mua velvet lip lacquer review

MUA Velvet Lip Lacquer in Vivacity.


Vivacity is een felroze kleur met een koele ondertoon.mua velvet lip lacquer review

mua velvet lip lacquer review


MUA Velvet Lip Lacquer in Moxy


Moxy is een muted frambozenrode kleur.mua velvet lip lacquer review

mua velvet lip lacquer reviewMUA Velvet Lip Lacquer in Reckless.


Reckless is een klassieke rode kleur.mua velvet lip lacquer review

mua velvet lip lacquer review
MUA Velvet Lip Lacquer in Khooky.Khooky is een donkere paarse kleur.mua velvet lip lacquer review

mua velvet lip lacquer reviewOver het algemeen ben ik wel tevreden over deze kleurtjes. Mijn favoriete kleuren zijn Khooky en Vivacity en die zou ik dus ook zeker aanraden mocht je één van deze kleurtjes willen proberen.Heb jij deze al uitgeprobeerd?

Share:

0 reacties