Laura Mercier Lovers Illumination Collection.

Laura Mercier, één van de merken die énorm hoog aangeprezen staat, maar waar ik nooit eerder iets van uitprobeerde. Vorige week had ik een dag waarop ik me nogal down voelde, tot ik de site van Cosmeticary opende en de nieuwe collectie zal stralen op de homepagina. De verpakking, de kleuren, het alles, ik moést hier enkele productjes van uitproberen. Kijk je even mee?


Deze prachtige collectie bestaat in totaal uit 4 lipsticks en 4 poeder higlighters. De lipsticks variëren van een neutralere kleur tot 3 rood-en donkere tinten, de higlighters hebben vooral een gouden ondertoon buiten ééntje, die dan weer een roze ondertoon heeft.


Ik koos voor de Velour Lovers Lip Color in Seduction, een prachtige paars-rode kleur, die, zoals de finish al doet vermoeden, een satijn-matte afwerking heeft, en voor de Face Illuminator in Indescretion, een lichtgouden kleur met een prachtige, vrij subtiele glans.
laura mercier lovers illumination collection

laura mercier lovers illumination collection
Laat ons even kijken hoe de producten eruit zien op de huid!

Ik draag de highlighter op mijn oogleden en op mijn jukbeenderen. Wat is-ie mooi zeg! Ik ben de super-duper-heftige glans van The Balm Mary-Lou Manizer gewoon, en dan is dit wel een erg fijne afwisseling wanneer je er iets minder bij wil lopen als een discobal - niet dat ik daar veel problemen mee heb. Wanneer je voor de neutrale look wil gaan is deze perfect, maar ook wanneer je de ogen en de lippen als centre-of-attention wilt staat deze perfect! Het poeder is ook heel fijn gemalen en brengt aan als een satijnen sjaaltje. Het product blijft zeker en vast goed zitten want na een sweaty gym session had ik nog steeds een prachtige glow!


De lipstick is alles wat ik had gehoopt: mat van afwerking, dé perfecte rood-paarse kleur en hij brengt aan als een vederlichte substantie. De bullet van deze lipstick is vrij smal afgewerkt, waardoor je eigenlijk heel precies kan werken en zelfs geen aparte lipbrush nodig hebt. 
laura mercier lovers illumination collection

laura mercier lovers illumination collection

laura mercier lovers illumination collection

laura mercier lovers illumination collection

laura mercier lovers illumination collection

laura mercier lovers illumination collection

laura mercier lovers illumination collection

laura mercier lovers illumination collection

laura mercier lovers illumination collection

laura mercier lovers illumination collection

Ondanks het prijskaartje, 29€ voor de lipstick en 42€ voor de highlighters, vond ik het de aankoop dubbel en dik waard. De verpakking is strak en stevig en de producten doen wat je voor hun prijs mag verwachten. De lipstick-afwerking is nog al een keertje uitgebracht, dus mocht je ze ooit tegenkomen, swatch ze dan zeker eens want ze zijn de moeite waard!Lovers Illumination, I fell in love with you. Heb jij ooit al producten van Laura Mercier uitgeprobeerd?Share:

0 reacties