Asos lookbook : summer outfits

Asos is 1 van mijn favoriete kledingwebsites geworden de laatste tijd. Daarom vond ik het een leuk idee enkele outfits te vormen met kledingstukken die ik op de website vond ik ook zelf zou aankopen.

Look 1 : Disco pants!

Deze zijn de laatste tijd helemaal in, ze komen je zeker bekend voor als je naar Zoella kijkt op Youtube ( een Britse Youtubester). Ze lijken op een jegging en kunnen niet anders dan comfortabel zitten. Ik combineer het met een simpele top omdat ik de aandacht naar de disco pants wil trekken.

Image 4 of Daisy Street Disco PantImage 1 of Vila Slouchy T-Shirt


Cosy Comfortable.

In de zomer wil je een makkelijke outfit hebben. Je hebt geen zin om je te wringen in 1 of andere stijve blouse, noem maar op.
Indien je er toch wat meer gesoftisticeerd er wilt uitzien , maar toch comfortabel, is deze outfit misschien iets voor jou! Het blousje zou ook mooi staan wanneer je het vooraan wat in je broek steekt. Om het af te werken koos ik een paar gouden oorbellen uit, die werkelijk tijdloos zijn , en ook van de sandaaltjes kan je de hele zomer genieten.

 Glamorous Oversized Shirt In TartanImage 1 of ASOS Uber High Waist Ultra Skinny Jean with Ripped KneeImage 1 of Susan Caplan Exclusive For ASOS Vintage 80s Ribbon Knot Stud EarringsNew Look Fiji Woven Studded Toe post Sandals

Zo, ik hoop dat jullie dit kleine, maar fijne artikel ook fijn vinden!
Tot de volgende, xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

4 reacties