Review : Dr. Van Der Hoog masker : Refreshing Raspberry

Vandaag doe ik eens een review over een masker. Dit is de eerste keer, maar de laatste tijd gebruik ik deze maskers meer en meer , dus leek het me fijn om mijn favorietje van het moment te laten zien: het Refreshing Raspberry kant-en-klaar masker van Dr Van Der Hoog.Dr .Van Der Hoog heeft een groot aanbod aan kant-en-klare maskers. Ik heb er reeds enkele uitgeprobeerd , maar deze is er als mijn favoriet uitgekomen.
Deze maskers komen in een plastic hulsje die je gewoon openscheurt en het ziet er uit als een papje. Naargelang de geur/ kleur verschilt de kleur van het masker, deze is een lichtroze. Het is kant-en-klaar , dus het enige wat je moet doen is uit het pakje nijpen en aanbrengen. Het is heel belangrijk dat je je huid op voorhand gereinigd hebt. Ik breng dan een royale laag van het papje aan , gewoon met de handen, je kan dit ook met kwast doen, maar met de handen vind ik het praktischer. Daarna laat je het er 10-15 minuten op zitten en it's done!

Wanneer ik het masker er heb afgehaald (en dit doe je simpelweg met wat lauw water) merk ik heel duidelijk een verschil. Mijn huid ziet er levendiger uit. Tevens heb ik last van wat mee-eters op mijn neus, zeker wanneer mijn huid wat vetter is, maar met dit masker verdwijnen ze vlugger. Na enkele weken een masker te gebruiken merk ik een duidelijke verandering.

Er wordt aangeraden dit masker elke week te gebruiken, en dat is zeker op zijn plaats. Na een week merk ik toch dat mijn huid aan een goede verfrissing toe is, en dan komt dit maskertje als geroepen.

1 maskertje kost ongeveer €2,30 en dat vind ik een heel goede prijs. Een hogere prijs zou ik teveel gevonden hebben omdat het toch maar voor 1 gebruik is. Deze maskers zijn te koop in het Kruidvat, en ook op bol.com kan je ze bestellen.

Bedankt voor het lezen iedereen en tot het volgende!
xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

1 reacties