MAC dupes : Brulé

Ik was wat aan het rommelen in mijn oogschaduwcollectie en ik merkte dat ik voor de MAC Brulé oogschaduw 2 budget dupes had.
Daarom vond ik het wel een leuk weetje om ze op mijn blog even te delen. Wil je weten welke de dupes zijn? Lees dan snel even verder.
De eerste dupe is de Catrice mono oogschaduw in de kleur "Give me frosted cake". Deze is lijkt heel erg op de Brulé van MAC, op het oog zien ze er vrijwel identiek uit.
De tweede dupe komt uit het "Oh so special" pallet van Sleek (Ik hou van dit pallet!). Ook deze is een mooie crèmekleur met dezelfde ondertoon en finish. Ik zou zeggen dat die van Sleek en Brulé  volledig mat zijn, en die van Catrice een satin finish.Op de ogen kan je het verschil nauwelijks zien.
Om gewoon even de prijs te vergelijken : 1 oogschaduw van MAC kost ongeveer €15 , die van Catrice een €2,50 en het hele pallet van sleek een €10 (en er zitten 12 oogschaduws in).Ben je dus op zoek naar een oogschaduw in deze tint, kijk dan zeker eens bij de andere merken!

Tot de volgende, xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd leuk om te lezen!

Share:

0 reacties