NOTD : Pink ombre

Ja, de ombre-trend is ook hier volledig doorgebroken. Daarom is er vandaag deze NOTD!
Wat heb ik gebruikt?

  • Basecoat : Essie all in one basecoat
  • 2 laagjes Elf Gum Pink
  • Ombre-kleur : Rimmel 60 seconds nagellak in de kleur "Ring a ring o' roses".
  • Topcoat : Hérôme bescbermende topcoat
  • make-up sponsje
Het stripertje van Essence in het midden heb ik uiteindelijk niet gebruikt.

Dit is eigenlijk heel eenvoudig. Je verft de breedte van je borsteltje op een spons, en dan dop ik meestal het grootste deel van de nagellak op twee nagels. Druk niet te hard, want dan wrijven de stippeltjes nogal makkelijk uit. Met wat er daarna nog op het sponsje is , doe ik meer de ombre. Ik dop dan nog wat verder op de nagel zodat het mooier overvloeit. Topcoat erop en klaar is Kees!Elke nagel komt wat anders uit, zelf vind ik dat de ombre iets geleidelijker mocht geweest zijn.
Maar ach, oefening baart kunst, toch?

Tot de volgende! xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

2 reacties