Review : Caudalie Vinosource crème sorbet.

Mamma mia! Over dit product moest ik jullie gewoon vertellen. Ik ben er heel erg van onder de indruk. Wil je verder weten wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder.

Deze week plaatste ik een nieuw filmpje op Youtube : mijn favorieten van de maand juni en daar kon dit product zeker niet in ontbreken.


Deze Caudalie Vinosource crème sorbet gebruik ik als dagcrème sinds enkele weken. Ik heb er een testertje van uitgeprobeerd en was er direct helemaal weg van.
Zoals de naam al zegt , ziet dit product er een beetje uit als een sorbet, dat konden jullie zien in het filmpje, en het voelt ook zo aan op de huid. Het is een zeer lichte dagcrème, ideaal voor in de warmere maanden dus. Bij mij zit mijn foundation of bb cream mooier wanneer ik deze dagcrème aanbreng. Ik heb veel minder last van droge plekjes en de foundation zit ook egaler op de huid.
Hij voelt ook zeer verfrissend aan , en daarom is hij dus ideaal om 's morgens aan te brengen. Hij ruikt ook fris. Het moment dat ik deze kan aanbrengen tijdens mijn ochtend-routine is mijn favoriete moment als het op gezichtsproducten aankomt.

Je zal misschien zeggen : "Ja , maar dit is toch wat prijzig voor een dagcrème". Wel , dat dacht ik eerst ook, maar heb me helemaal bekeerd op het gebied van skincare. Dit product is zijn prijs zeker waard (rond de €25,00) en zou ik aan iedereen aanraden. Hij is misschien minder geschikt wanneer je last heb van een zeer vettige huid , je foundation zal het dan waarschijnlijk minder lang uithouden.

In deze verpakking zit 40 ml. Het is een heel stevige en duurzame verpakking. Hij is verkrijgbaar bij de apotheek of op newpharma.com

Dit was het alweer jongens! Bedankt voor het lezen.
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen.

Share:

0 reacties