Hot or not : ELF oogschaduw pallet "Butternut"

De laatste weken heb ik dit oogschaduw palletje uitgetest van Eyes Lips Face met de naam "Butternut". Wil je verder weten wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!
Dit palletje heeft 4 heel neutrale kleurtjes : een crème- gelige kleur, een peachy kleur, een lichte brons en een donkerbruin. Alle kleurtjes hebben shimmer buiten de peachy kleur.
Wat ik hier heel fijn aan vind , is dat je met 4 simpele kleuren heel veel wegen uitkan : neem je de 2 lichtste kleuren ga je de neutrale tour op. Voor wat extra definitie , doe wat van de lichtste brons kleur in je crease en de donkerste kleur doe je in je buitenste V. Je kan ook voor een smokey eye gaan en de twee donkerste kleurtjes gebruiken : het ligt volledig aan jou.


Waar ik superaangenaam verrast van ben , is de pigmentatie van de oogschaduws. Ze zijn allemaal zeer mooi gepigmenteerd en je moet geen grote hoeveelheid aanbrengen om een mooi resultaat te bekomen.

Mijn look de laatste tijd : de crèmekleur in de binnenste ooghoek, peachy kleur over het hele bewegend ooglid, de lichtste bronskleur breng ik lichtjes aan in de crease en de donkerste gebruik ik om de buitenste V wat te accentueren en die plaats ik ook onder mijn onderste wimpers. Een heel simpele look, in een mum van tijd gepiept.

Dit palletje is beschikbaar via www.eyeslipsface.be of www.eyeslipsface.nl en dat voor de spotprijs van €1,00. Het is onderdeel van de Essential lijn. Er is een spiegeltje inbegrepen en het totaal gewicht van de oogschaduw bedraagt 3,5 g.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien

Share:

1 reacties