Review: ELF Studio blush : Candid Coral.

Enkele artikels geleden liet ik jullie een unboxing van ELF zien. We zijn nu een tijdje geleden en ik ben er helemaal klaar voor om enkele producten in detail te reviewen. Beginnen doen we met de Studio Blush in de kleur Candid Coral.

Design

Het was eigenlijk vooral voor de verpakking dat ik dit product koos. Het komt misschien wat raar over, maar ik had het product al gezien in filmpjes en gehoord hoe erg het op de Nars verpakking leek, dat ik het zelf ook eens wou zien. De verpakking is echt heel goed geslaagd. Deze blushes hebben een matte, zwarte verpakking die er heel strak uitziet. Nadeel is dat je er na verloop van tijd vingerafdrukken op ziet, maar dat heb ik na een tijdje wel bij elk product door het gebruiken.
Ook komt de blush met een mooie spiegel, zodat je het kan meenemen en je dus altijd een spiegeltje bij de hand hebt.Kleur

Candid Coral is een vrolijke koraalkleur met goudkleurige shimmers.
Mooi gepigmenteerd en de glans is echt super. Samen met deze blush zou ik wel geen highlighter meer dragen, anders wordt het een beetje te veel.
Het is een ideale kleur voor de zomer en je huid ziet er ook mooi uit.

Zo, dit was het alweer. Dit product zou ik dus zeker aan iedereen aanraden. Het is van goede kwaliteit, en dat voor een hele mooie prijs.

Je kan de producten online bestellen op www.eyeslipsface.be en www.eyeslipsface.nl .

Tot de volgende! xx Fien

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter  : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen.

Disclaimer : Ik heb dit product van ELF ontvangen om te reviewen..

Share:

2 reacties