Summer blushes!

Vandaag toon ik jullie mijn favoriete blushes van het moment.
Het is maar de laatste maanden dat ik het echt leuk en interessant vind om mijn blushes af te wisselen. In dit artikel toon ik jullie mijn top 3 summer picks!
We gaan van start met een mooie budget blush. Hier konden jullie gisteren al een artikel over lezen, en ik vind dit product gewoon geweldig : de ELF Studio Blush in de kleur Candid Coral. Dit is een zomerse koraalkleurige blush met gouden shimmers. Perfect voor de zomer dus. Deze blush geeft een prachtige glans. Samen met deze blush zou ik geen highlighter mee dragen , anders wordt het misschien wat te veel. Voor de rest is dit echt een toppertje!

Vervolgens vind ik ook deze Sleek blush in de kleur Pixie Pink echt een fantastische zomerse kleur : deze is een matte, knalroze blush. Indien je voor de rest dus niet te veel make-up wil dragen en gewoon een leuke kleur op je wangen, dan is deze daar geschikt voor. Hij is supergepigmenteerd, dus je moet wel wat voorzichtig zijn wanneer je de blush aanbrengt. Breng beetje per beetje aan, opbouwen van de kleur kan je altijd, eraf doen niet meer.

Ook cremeblushes vind ik heel erg fijn, en deze is "Something special" van MAC. Zoals je misschien kan zien op de foto, beginnen deze blushes te "zweten" in de warmte. Dit wil niet zeggen dat je product slecht is of niet goed meer is, het komt gewoon door de warmte waardoor er een laagje olie naar boven komt. Something Special is een peachy-koraalkleur die makkelijk te blenden is en een heel natuurlijke finish heeft. Hij blijft ook goed zitten, al zal je hem met de warmte dezer dagen misschien opnieuw moeten aanbrengen doorheen de dag.Zo, wat zijn jouw favoriete blushes? Laat ze achter in de reacties hieronder!
xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties