ELF unboxing! Filmpje + foto's + swatches;

Een hele boterham vandaag aan de titel te lezen!
Ik mocht van ELF (eyes lips face) 5 producten uitkiezen om te testen voor jullie en vandaag toon ik jullie welke 5 producten dat waren. Wil je het in film- vorm bekijken, dat kan , klik dan even hieronder!


Natuurlijk is dit artikel niet compleet met enkele close-up foto's en natuurlijk swatches zodat je goed kan zien hoe de producten eruit zien!


Als eerste heb ik van de studio lijn de Jumbo Eyeshadow Stick in de kleur "French lace". Deze komt uit de Essential lijn."French lace" is een heel mooie champagnekleur met shimmers in. Hij is goed gepigmenteerd op de ogen en blijft goed zitten. (Uitgebreide reviews van deze producten volgen nog!). Bij het eerste gebruik ben ik dus positief verrast.


Het tweede product is het oogschaduwpalletje in de kleur "Butternut". Ook deze komt uit de Essential lijn. Het is een mooi neutraal palletje, ideaal om elke dag te gebruiken. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en de verpakking is mooi compact en  dus ideaal om mee te nemen in je make-up bag.
De kleuren zijn een geel-crèmig kleurtje, een zacht oranje kleur, een donkerder bruin en een bronskleurtje.Het derde en laatste product van de Essential lijn is deze nagellak in de kleur "Gum pink". Dit is een superschattige en zomerse roze kleur. Hij heeft niet specifiek een gele of een blauwe ondertoon. Deze lak dekt in 2 laagjes en heeft een mooie glans.


Dan heb ik de Mineral lip tint in de kleur "Blush" uit de minerale lijn. Dit product heeft een SPF (UV-bescherming) van 8, wat toch altijd een extraatje is. Het is een mooie lichtroze kleur met verrassend veel pigment. Hij voelt heel licht aan op de lippen en is heel hydraterend.


Als laatste heb ik een , voor mij , must-have en dat is deze blush uit de Studio lijn in de kleur "Candid Coral". Zoals de naam al zegt is dit een mooie koraalkleurige blush met gouden shimmers in. De shimmers geven een mooie glans op de wangen en staat bijna bij alles. Mooi gepigmenteerd, en de verpakking vind ik helemaal top!Links naar de producten op de website :

Zo, dit was mijn ELF unboxing, ik hoop dat jullie het fijn vonden en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!
Disclaimer : ik werd niet betaald om dit artikel te maken, noch om het filmpje op Youtube te plaatsen.

Share:

4 reacties

 1. Leuke producten heb je gekozen! Ik ben echt fan van de ELF producten, vooral de Studio lijn vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De verpakking van de Studio lijn lijkt ook zo high-end, echt mooi!

   Verwijderen
 2. Het nagellakje is heel mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En de kwaliteit is ook best goed, na 3 dagen nog geen chip te zien!

   Verwijderen