Outfit : Classy Lace

Het is volop zomer, en dat betekent : kleedjestijd! Kant blijft meegaan, en zal nooit ouderwets worden vind ik. Het straalt een bepaalde klasse uit, als je het op de juiste manier draagt. Vandaag toon ik jullie hoe je een wit kanten jurkje zowel casual als iets chiquer kan dragen!

Het kleedje zelf is van JBC. Er is een onderkleedje bij , maar de mouwen zijn volledig doorzichtig, wat dit jurkje een extra mooi effect geeft.

The casual feel :

Een ander kledingstuk dat we linken aan de zomer zijn natuurlijk sandaaltjes. Je hebt ze in alle vormen en maten, en iedereen vindt er zijn paar wel tussen. Ik draag een paar simpele bruine sandaaltjes van Esprit , met een gespje achteraan aan de hiel. Ze zijn lekker simpel, en heel comfortabel!
Daarbij combineerde ik mijn lichtbruine tas van Pieces. Ze past bij alles, en ook bij deze outfit vind ik ze niet misstaan.
Het enige accessoire is verder mijn ring van Victoria Juwelen. Omdat het kleedje al vrij veel aandacht vraagt , wou ik de rest relatief simpel houden, zeker voor een casual look.
De chiquere look :

Deze outfit kan je makkelijk omtoveren in een outfit voor een etentje , of om weg te gaan met vrienden, eender wat. Ik heb er een paar cognackleurige hakken onder gecombineerd van Geox , met een peep toe. Ze staan heel elegant en geven een klassieker tintje aan de outfit. Verder nam ik er deze tas van Compania fantastica bij. Het is een zwart leren tasje met een gequilt patroon, deze tasjes zie je de laatste tijd vaak voorbij komen en ook op asos.com vind je een ruim aanbod. Het heeft een zwart met goud doorweven schouderbandje, en het geeft een mooi effect. Het is klein genoeg, zodat het praktisch is om mee te nemen om uit te gaan of te winkelen,... Het is wel vrij plat en nogal stevig gemaakt, dus er is geen kans dat je hem overvol gaat stoppen.Dit was het alweer, bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal :Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

4 reacties