Ken jij stylight.nl al?

Vandaag stel ik jullie weer een leuke website voor, die voor mij een totaal nieuwe ontdekking is : stylight.nl . Dit is in de eerste plaats een fashion & schoenen online shop, maar je kan ook je eigen looks uploaden en delen met andere leden.

Wat is stylight.nl ?

Wanneer je op de startpagina terechtkomt , valt eerst en vooral het design op bij mij : strak, elegant en met niet te veel poespas. Er komen enkele creatieve looks op je af, die ook jij kan uploaden. Hiervoor maak je een account aan , je doorloopt enkele stappen en je kan je favoriete outfits delen met de anderen. Je kan de kledingstukken, juwelen en schoenen "hearten" die jij mooi vindt, en zo vind je deze ook altijd terug indien ze je interesseren.  Ook voor de bloggers onder ons , is dit een bron van inspiratie!

Verder is dit dus ook een webshop. Het aanbod gaat van goedkope naar duurdere merken, van sandaaltjes naar Michael Kors horloges, kortom , een heel grote variëteit!

Enkele outfits :

Ik kon het natuurlijk weer niet laten om met deze leuke kledij en accessoires een look samen te stellen! In de webshop hebben ze zowel een dames - en heren afdeling.
De links naar de kledij vind je onderaan de outfit.

OUTFIT 1 :

De top vind ik hier absoluut geweldig. Ze is langer achteraan dan vooraan. De rest wou ik vrij simpel houden en dus passen de zwarte accessoires er als gegoten bij.

 

 
Zwarte Pantalon Zalando Collection
Evil Twin Blouse Multicolor
Gioseppo ballerina's
Alexander McQueen armband
DKNY tas

OUTFIT 2 :

Deze look is vrij neutraal van kleur, maar door de statement ketting krijgen we toch een meer afgewerkt effect. Met een mooi paar zwarte pumps eronder en een eenvoudige clutch is deze look voor mij compleet.                                 Highwaist broek Pieces
Pyrus Blouse
Buffalo Pumps
Statement ketting Club Manhatten
Valentino Clutch

Indien je dus, net als ik , steeds op zoek bent naar een leuke webshop, is deze het kijken waard!
xx Fien

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Disclaimer : Ik werd niet betaald om dit artikel online te zetten!

Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die zijn altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties