Review : Nuxe Eau Démaquillante

Enkele weken terug liet ik jullie een klein kitje van Nuxe zien, waar een miniatuurtje van de Nuxe Eau Démaquillante bijzat. Ook liet ik jullie onlangs al weten dat mijn huid een dikke maand geleden een kleine crisis meemaakte. Ik besloot dus mijn skincare routine om te gooien en naar producten te zoeken die mijn huid alleen maar goed deden.Vandaag toon ik 1 van de producten die mijn huid mee gered heeft : de Nuxe Eau Démaquillante Micerllaire met rozenblaadjes. Ik heb de eau démaquillante micellaire van Caudalie ook uitgeprobeerd, maar deze van Nuxe komt net ietsje beter uit de "test".

Allereerst , deze remover bevat geen alcohol. Dat op zich is al zeer positief voor onze huid. Alcohol kan de huid uitdrogen en zeker als je zoals mij in de koudere maanden al een drogere huid hebt , is dat niet zo fijn.

Deze verwijdert je make-up zonder problemen. Voor mijn ogen gebruik ik telkens 1 wattenschijfje , met enkele druppels van de remover op en laat het een beetje inwerken. Zo lost de mascara gemakkelijk op, en ook de eventuele vloeibare - of geleyeliner die je hebt aangebracht.
Mijn gezicht reinig ik 2 keer met deze remover/tonic . De eerste keer is de meeste make-up verwijdert , maar bij elke remover of tonic zal je merken dat bij een tweede beurt er toch nog heel wat make-up meekomt. Het is dus wel belangrijk om 2 keer over je gezicht te gaan, gewoon voor de zekerheid dat alles eraf is.

De Nuxe Eau Démaquillante Micellaire prikt totaal niet in de ogen of irriteert de huid niet. Ik heb een vrij gevoelige huid, dus dit is voor mij het grootste pluspunt aan dit product.
Ook, wanneer je het product wat tijd heeft om in te werken, is schrobben en schuren niet nodig. Ik heb het nog niet uitgetest met waterproof make-up, maar ik denk niet dat dat een groot probleem vormt. (Tip : Als je je waterproof make-up er niet afkrijgt met een gewone make-upremover , probeer het dan eens met een op olie gebaseerde remover. MAC heeft er zo eentje in het assortiment, maar er zullen zeker nog merken zijn.)

De verpakking vind ik ook wel belangrijk. Deze heeft een handig dopje met maar een smalle opening erin. Zo komt er niet te veel remover ineens uit en kan je mooi doseren hoeveel je wil gebruiken.

Deze remover is verkrijgbaar in de apotheek.

Zo, dit was het alweer. Ik hoop dat jullie er weer iets van opgestoken hebben.
Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat zeker een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties