Nieuwe webshops / winkels?

Er zijn de laatste tijd 2 dingen me ten ore gekomen, waarvan ik dacht, dat moet ik jullie toch vertellen!

Eerst en vooral , het omstreden verhaal rond Primark. Komt Primark nu naar Vlaanderen, ja of neen?
Volgens betrouwbare bronnen zou Primark nu toch voor onze Vlaamse charmes gevallen zijn en een winkel openen in Vlaanderen. We hebben er reeds 1 in Luik, maar geef toe , voor sommigen is dat toch een heel eind rijden.

Er is zelfs al een Facebook-pagina gemaakt rondom het hele gebeuren.
De opening zou in 2014 plaatsvinden en de winkel zou in Gent openen! ( dat belooft, mijn universiteit bevindt zich in Gent).

Om de pagina op Facebook te vinden, typ je in de zoekbalk : Primark Gent, en dan zie je dat samen met ons al bijna 4000 anderen zitten te wachten op de Primark!


Wanneer je Engelse Youtubers volgt of Engelse blogs volgt, dan heb je ongetwijfeld al eens gehoord van Boots. Boots is een winkel waar je zowel babyspullen kan kopen als make-up en skincare. Tot nu toe hadden ze wel een webshop, maar enkel voor de UK. Nu , goed nieuws : binnenkort zal er ook een internationale webshop zijn , waar ook België zal van kunnen meegenieten. Dat vind ik nu eens een goed idee! Zeker omdat sommige producten daar sneller worden gelanceerd dan hier in België, en omdat een webshop meer op mijn lijstje nooit misstaat.

Wanneer je in het balkje België aanduidt, kom je op een apart scherm uit. Duid daar
terug aan dat je uit België komt, geef je mailadres in, en je krijgt een melding wanneer je de webshop
opent!

Tot de volgende!

xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Like mijn Facebook pagina! https://www.facebook.com/#!/pages/Fiens-beauty-and-fashion-corner/482227905203059?fref=ts
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd leuk om te lezen!

Share:

2 reacties

  1. Leuk dat de Primark nu ook naar Vlaanderen komt. Zelf zou ik wel naar Luik blijven gaan, dat is dichter dan Gent. Luik is een uur rijden van mijn huis. x

    BeantwoordenVerwijderen