How to : gellook (simpele French Manicure)

Onlangs poste ik een NOTD waarin ik jullie mijn french manicure liet zien. Ik kreeg reactie dat sommige mensen dat nogal lastig vinden om te doen. En dat is ook zeker zo, vooral als je nog maar net begint met oefenen. Daarom toon ik jullie vandaag een supermakkelijke manier om een gelijkaardig effect te krijgen met 1 product! Kijk snel even verder.
Ik ben begonnen met een basislaag : de All in one basecoat van Essie. Daarna breng ik 1 laagje aan van de Rimmel Lycra Pro French manicure in de kleur 444 French Lingerie. Dit is een vrij transparante lichtroze kleur. Door de brede borstel brengt hij supermakkelijk aan en is dit klusje op geen tijd gepiept.
Laat de laagjes even drogen en breng dan een topcoat aan. Ik heb de beschermende topcoat van Herôme gebruikt.Door de lichtroze kleur, wordt het wit van je nagel automatisch lichter en egaler van kleur.
Deze simpele manicure brengt een 5-tal dagen zitten en past overal bij. Het staat ook vrij chique , eenvoudig maar chique.

Zo, dit was het alweer, bedankt voor het lezen!
Tot de volgende, xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties