NOTD : Flaming Sunset

Vandaag heb ik nog eens een NOTD voor jullie!
Zoals jullie misschien al gelezen hebben in mijn review over de L'Oréal Color Riche le Vernis lakjes, op expressing-beauty.nl , waar ik gastblogger ben, ben ik helemaal weg van deze reeks nagellakjes. Ze dekken goed, zien er goed uit, en de kleurenselectie is gewoon prachtig.

Ik maakte volgende combo : Op alle nagels heb ik nummer 604 :Metropolitan , en op mijn ringvinger heb ik 2 laagjes van de glitterlak in nummer 824 : Flaming Sunset. Metropolitan is een grijze kleur, maar met een vleugje blauw in. Flaming Sunset is een lakje met een zwarte basis met zeshoekige gouden glitters erin, die vrij groot uitvallen. De glitters zijn goed te zien, en met 2 laagjes is het voor mij voldoende.

 
 
 
 

 
Zo, dit was het alweer!
Tot de volgende, xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter: @Fientje__
Youtube kanaal : Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen

Share:

1 reacties