Een Nieuw Accessoire, Een Nieuwe Bril.

Begin vorig jaar konden jullie lezen dat ik mijn eerste bril had aangeschaft. En ja, het is wel degelijk eentje met een correctie want dit dametje krijgt snel mogen die moe worden en heeft op een lange lesdag net wat hulp nodig. Omdat ik, net als bij mijn outfits, ook graag afwisseling heb in brillen, besloot ik om dit keer voor een zwart exemplaartje te gaan, kijk je even mee?fashion blogWie mij al een tijdje volgt, weet dat ik vorig jaar een bril heb aangeschaft met een tortoise printje, in een bruine kleur. Omdat mijn herfst-winter garderobe hoofdzakelijk bestaat uit zwarte en witte items, besloot ik mijn nieuwe bril hierop af te stemmen.


Ik besloot uiteindelijk te gaan voor de Polette Abroad Black. Een aantal weken geleden vond ik al een zonnebril in de brievenbus, en ik was daar zo tevreden van, dat ik besloot om ook een gewone bril bij Polette te bestellen. De Abroad Black voldeed eigenlijk aan al mijn eisen: een montuurtje dat je minder snel tegenkomt, mooi rond en fijntjes, met een heel subtiele brons/koperen afwerking en pootjes. 


Heel eerlijk moest ik best wennen aan dit brilletje, maar ik vind hem eerlijk leuker dan mijn eerste bril die ik vorig jaar kocht. Deze past een stuk meer bij mijn persoonlijkheid en stijl en ik ben er wèg van. Ook is de correctie helemaal in orde, waar ik toch een beetje "bang" voor was aangezien ik dit online bestelde. Je geeft gewoon de gegevens door die je van je oogarts kreeg en je krijgt een tip-top brilletje in de post. Ook krijg je er een zakje bij en een doekje om hem op tijd en stond te poetsen!

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blogMeer foto's met deze outfit? Klik dan hier.
Wat vind jij van deze toevoeging aan mijn brillen-stash? 
*Deze bril werd naar me opgestuurd door Polette, dit is geen gesponsorde post. 

Share:

2 reacties