Ook Een Accessoire: Customized Smartphone.

Ik denk dat ik mag stellen dat iedereen onder ons een smartphone bezit. Ook hebben we waarschijnlijk een kleine obsessie of tenminste een zwak voor de hoesjes die daaromheen zitten. Omdat ik het toch wel leuk vind een uniek hoesje te hebben, stel ik jullie vandaag voor aan gocustomized.nl. Kijk je even mee?belgische fashion blog
GoCustomized is een webshop met een énorm assortiment aan hoesjes, maar wat extra leuk is: je kan je hoesje ontwerpen! Dit wil dus zeggen dat je een uniek hoesje kan maken dat niemand anders heeft, bijvoorbeeld met een foto van je huisdier, je familie of een foto met je beste vriendinnen.


Ik wou een Huawei hoesje ontwerpen omdat ik een P6-model heb, dus ging aan de slag. Het proces is eigenlijk heel simpel: je kiest jouw smarpthone uit de lijst en klikt op "ontwerp nu". Dan kan je kiezen uit verschillende kleuren dat het hoesje kan aannemen, en of je een hard case of een soft case wil. Ik koos voor een soft case omdat ik dat net iets fijner in de hand vind liggen.


Dan is het tijd om aan het ontwerp zelf te werken. Er zijn enkele erg leuke designs die je gewoon kan overnemen, maar je kan er ook voor kiezen om een foto die je zelf gemaakt hebt als achtergrond te gebruiken. Omdat ik het wel vond passen, besloot ik de header van mijn blog te gebruiken. Zo heb ik altijd iets bij me dat me aan mijn blog herinnert, en dat vind ik wel een fijn idee.
belgische fashion blog

belgische fashion blog
Ik ben erg blij met het resultaat! Het hoesje is zeker voldoende van kwaliteit en ik heb ook het gevoel dat het mijn smartphone voldoende zal beschermen. Aangezien mijn smartphone en het hoesje dezelfde kleur hebben, vind ik het er zeker mooi uitzien, en dat de header van mijn blog erop staat, is helemaal leuk natuurlijk!Misschien een leuk ideetje voor een kerstgeschenk, of natuurlijk om zelf mee aan de slag te gaan! Hoe zou jij het hoesje ontwerpen?*Dit hoesje werd me opgestuurd door GoCustomized. Dit is geen gesponsorde post.

Share:

2 reacties