Kerst-proof Nagels In,..1.2.3.

Ik ben zo iemand die heel erg graag verzorgde en mooie nagels heeft, maar ik heb niet altijd erg veel zin om er tijd in te steken. Om de nageltjes snel kerst-proof te maken, vertel ik jullie vandaag wat meer over dit simpele "design". Kijk je even mee?


beauty blog
Glitters zijn sowieso érg feestelijk, maar ik hou niet echt van hele kleine glitters die er oh zo moeilijk terug afgaan. Daarom besloot ik dit te doen:

 • Ik startte met een base coat, en aangezien mijn Essence base coat écht helemaal op is, besloot ik een nieuwe uit te proberen: de Rimmel Nail Base & Top Coat. Een dun laagje volstaat, maar om maximaal van je design te kunnen genieten, raad ik wel aan de randjes van je nagels goed mee te nemen. 
 • Daarna ging ik aan de slag met een lichtroos, bijna transparant lakje, toevallig ook van Rimmel. Deze is ideaal om een French Manicure mee te doen, maar dus ook voor dit werkje. Ik bracht hier 2 laagjes van aan.
 • Om het helemaal feestelijk te maken, besloot ik een transparant lakje te gebruik die grote glitters bevat, in dit geval eentje een Gold Leaf top coat van L'Oréal.
 • Om lang te kunnen genieten van het design, werk je het af met een top coat, ik heb terug dezelfde van Rimmel gebruikt.
beauty blog

beauty blog

Voor welke nagellakjes kies jij voor de feestdagen?

Share:

3 reacties

 1. Alleen vind ik die top coat niet zo mooi, maar over een donkere of kleurrijke nagellak - of een witte - ziet ze er vast mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, om de één of andere reden kreeg ik hem niet duidelijk op foto, hij ziet er in het echt net wat mooier uit. maar inderdaad, over bijvoorbeeld een donkerrood lakje zou hij ook erg mooi staan!

   Verwijderen
 2. Ik vind het mooi, alleen zou de topcoat mooier zijn op een rode nagellak :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen