4 handbag essentials.

Ik ben niet iemand die tegenwoordig een halve make-up collectie met zich meezeult, wie mij al een lange tijd volgt weet dat dat ooit anders is geweest. Natuurlijk zijn er wel enkele "essentials" die ik elke dag bij me heb, want je weet nooit wanneer je een nieuwe spray parfum nodig hebt of wanneer je rode lipstick aan het vervagen is, toch? Lees je even mee?


Ik heb sowieso een erg droge huid, maar mijn handen zijn er toch het ergste aan toe rond deze tijd van het jaar. Met een dunne handlotion trek ik het niet, dus mijn L'Occitane Almond Handcream is nooit ver weg. Deze heeft een hele fijn, dikke substantie, die toch snel intrekt en geen te vettig laagje achterlaat. Bovendien ruikt hij ook zo lekker dat vriendinnen opeens zeggen "Wat ruikt er hier zo lekker?". Jep, een parfum met dezelfde geur zou ik zeker kunnen appreciëren.

Voor ik de deur uitga, kies ik altijd een parfum uit voor die dag. De laatste tijd is dat heel vaak La Vie est Belle van Lancôme. Ik heb deze al ontelbare keren vernoemd, maar voor mij blijft het één van de beste allround geuren die er zijn. Ik ben echter niet zo'n fan van een grote flacon mee te nemen, maar wanneer ik nergens een mini vind, moet het dan maar. Daarbij, zo erg is het ook niet om deze beauty uit je handtas te halen, toch?

Aangezien ik een grote liefhebber ben van rode lipstick, heb ik mijn favoriet altijd bij mij. Zoals jullie weten ben ik helemaal verliefd geworden op de Rimmel Kate Moss 107 lipstick, die ik van de eerste keer dat ik hem droeg, niet meer heb weggelegd. Zo'n aanrader!

Als laatste kies ik nog wat juweeltjes uit, en aangezien ik iemand ben die vooral van subtiele juwelen hou, kies ik voor mijn zilveren ring van Victoria en mijn "diamanten" studs van H&M. lekker simpel, maar het werkt je look toch een beetje af.
Wat zijn jouw essentials die je elke dag met je meeneemt?

Share:

0 reacties