De meest gelezen blogposts van 2015.

2015, het jaar waarin er 358 blogposts online zijn gekomen. Een hele kruiwagen leesvoer, en daar zijn natuurlijk blogposts bij die héél goed gelezen werden en andere die net wat minder gelezen werden. Vandaag geef ik jullie een overzicht van de blogposts die het meest gelezen werden het afgelopen jaar. Lees je even mee?
beauty blog


Het eerste artikel wat het meest bekeken werd was de review over de NYC Smooch Proof Liquid Lip Stains. Wanneer ik mijn statistieken in real-time volg, dan zie ik wel enkele keren per dag deze link verschijnen. Het zijn dan ook heel erg leuke productjes! Ze zijn nog steeds verkrijgbaar bij Kruidvat en ik zou ze zeker aanraden. Zoals de naam zelf het zegt, zijn dit lipkleurtjes die je lippen stainen zodat je een hele dag geniet hebt van je favoriete lipkleurtje!

Lees hier het volledige artikel.


beauty blog


Ook het tweede, meest gelezen artikel was een beauty review, namelijk over de Catrice Ultimate Stay Lipsticks. Ik kan het niet ontkennen, ze zijn immens populair, mat van uitzicht en er zitten enkele érg mooie kleurtjes in de collectie. Ik hoop dat er nog enkele kleurtjes aan het assortiment worden toegevoegd, maar dat zullen we moeten afwachten in 2016. Heb jij deze lipsticks al uitgeprobeerd?

Lees hier het volledige artikel.


beauty blogLipproducten lijken echt populair te zijn, en ik kan de lezers zeker geen ongelijk geven. De Essence Longlasting Lipsticks in Adorable Matt en Oh So Matt zijn dan ook erg leuke kleurtjes en ik gebruik ze nog steeds!

Lees hier het volledige artikel.


beauty blogTja, ik kan ook maar oplijsten wat er werkelijk in de top 5 staat, dus moet ik eerlijkheidshalve nog een blogpost over de Essence Longlasting Lipsticks vernoemen, maar dan wel over andere kleurtjes! Dit zijn toevoegingen aan het assortiment die eind vorig jaar gebeurd zijn en ik vind dit nog steeds erg leuke kleurtjes, aan een leuk prijsje natuurlijk!

Lees hier het volledige artikel.


beauty blogHet laatste product uit deze top 5 is,...je raadt het nooit: een lipproduct! Dit keer gaat het om de Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils. Ik moet zeggen dat ik ook één van de eerste was die echt aandacht schonk aan de producten, al zijn andere bloggers toen wel vrij snel gevolgd. Ik ben helemaal fan van matte lipproducten, dus deze liggen zeker nog in mijn stash!

Lees hier het volledige artikel.


beauty blog


Wat ik vooral heel grappig vind bij het bekijken van deze foto's, is hoe mijn "fotografie-skills" geëvolueerd zijn, ik steek er nu toch wat meer moeite in geloof ik!


Welk artikel heb jij het liefste gelezen?

Share:

2 reacties

  1. Lippenstift dus! Ik probeer ook fotografie te verbeteren, een mooi plaatje trekt toch net wat meer aandacht en het is gewoon fijner om naar te kijken :) fijne jaarwisseling!

    BeantwoordenVerwijderen