Fashpiration Friday: Oversized Outfit.

Omdat ik eens wat wil afwisselen in de lay-out van deze post, besloot ik om het vandaag over 1 bepaalde outfit te hebben en daar dan wat over te brainstormen. Onlangs spotte ik een prachtige trui bij Zara en ik werd meteen geïnspireerd om er een outfit rond te maken. Kijk je even mee?fashion blogIn de winter ben ik helemaal fan van warme, cozy truien, liefst nog met een dikke col erbij, zodat ik misschien geen sjaal aan hoef, want dat vind ik dan weer niet lekker combineren. Dit exemplaar van Zara heeft helemaal mijn hart gestolen. Ik ben er ook echt naar op zoek, want mijn maat lijkt steeds uitverkocht te zijn in de webshop, en in de winkel zelf heb ik hem ook nog niet gespot. Maar,...wie zoekt, die vind! Het kleur vind ik ook helemaal geweldig! Rood-bruin, of wat wij roest noemen, is weer helemaal terug van weggeweest, en ik rouw er zeker niet om!


En hoe combineren we dit dan verder? Ik zou het zeker met een jeans combineren. Het model kan je zeker zelf kiezen, maar ik vind een flared jeans hier erg leuk onderstaan. Ik zou wel kiezen voor een iets lichtere wassing, omdat ik dat net wat meer vind afsteken. De broek die je hier ziet, is van Mango.

Met een enkellaarsje kan je natuurlijk nooit verkeerd doen. Dit modelletje spot je ook overal, en het kleur komt heel goed overeen met de trui. Natuurlijk kan je dit kleur schoenen met heel wat combineren, dus het is zeker een staple in je garderobe.

Als laatste wou ik er ook nog even een tasje bij, en aangezien ik wel fan ben van die kleine rakkers, besloot ik voor dit kleine buideltasje te gaan. Het is gemaakt van een fluwelen stof, waar ik echt helemaal verliefd op ben, en het heeft ook een leuk borduursel, wat het net wat meer àf maakt.Trui - Zara, Schoenen - Mango, Broek - Mango, Tasje - Zara
(bron foto's)Ik ben zeker van plan om deze outfit uit te zoeken, vooral dan de trui! Hoe zou jij deze outfit combineren? 

Share:

2 reacties

  1. Dit is niet zo m'n ding, vooral door de kleuren dan, want poncho achtige truien vind ik geweldig :)

    BeantwoordenVerwijderen