Instagram Recap #1.

Een hele tijd geleden, het moet zo ongeveer een jaar zijn, deed ik heel regelmatig een Instagram Diary. Toch vind ik dat een artikel waar ik niet altijd even tevreden over ben omdat ik op een week tijd meestal niet genoeg écht leuke foto's kan verzamelen. Daarom doe ik vandaag voor het eerst een variant: een Instagram Recap. Hier laat ik enkele kiekjes zien die ik in de laatste we(e)k(en) online heb geplaatst en die ik ook graag even hier wil delen. Kijk je even mee?belgische fashion blogDe handbag essentials. Ik ben iemand die niet meer mijn hele stash meesleept, want eerlijk, het is anders geweest. Die dag droeg ik mijn vertrouwde Rimmel kate Moss 107 en nam ik die natuurlijk mee in mijn handtas, voelden mijn handen zo droog aan dat ik mijn L'Occitane handcream nodig had, droeg ik enkele sieraden, en droeg ik ook mijn all-time favoriete parfum, de Lancôme La Vie est Belle. (het hele artikel over deze essentials kan je hier nalezen)belgische fashion blog

De laatste tijd heb ik de kans gehad om met enkele hele leuke merken samen te werken en is mijn brillenstash daarom ook flink uitgebreid. De bovenste bril is mijn allernieuwste van Polette, de tweede is mijn Tiara S. zonnebril van Polette en de derde is mijn matte Clubmaster van Cheapass zonnebrillen!
belgische fashion blog
Jullie hebben deze schoentjes al erg veel voorbij zien komen in outfit posts, maar ze passen dan ook werkelijk overal bij: mijn mules van Asos!belgische fashion blog
Deze look konden jullie dit weekend al zien op de blog, maar ik ben er nog altijd erg dol op! Voor een keertje geen rode lippen, is dat even aanpassen!belgische fashion blog
Toen ik onlangs de Flying Tiger binnenstapte, spotte ik deze superleuke mok! De tekst is erg toepasselijk, aangezien ik de winter helemaal niet doorkom zonder mijn warme dranken! En, hoe leuk, Flying Tiger postte deze foto ook op hun Instagram pagina!belgische fashion blog

Mijn nieuwe bril, aaah, ik ben er helemaal dol op. Zo anders, maar zo leuk!


belgische fashion blog

Ik ben nog altijd helemaal fan van deze nieuwe Orly Color Amp'd nagellakjes. Ze blijven erg goed zitten en zien eruit als gelnagellak. Zeker de moeite waard om uit te testen!belgische fashion blog

Deze week ben ik ook goed aan het filmen geslagen, aangezien ik wat video's klaar wil hebben voor de examens eraan komen. Ik kon het niet dragen om reeds een kersttrui aan te trekken, ik ben zo in de Christmas-mood!


belgische fashion blog
Wat hebben jullie de laatste tijd zoal uitgespookt?


Volg je me nog niet op Instagram? Dat kan hier!

Tags:

Share:

1 reacties

  1. Prachtige foto's, rode lipstick staat jou altijd zo geweldig mooi :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen