5 Tips Voor Last-Minute Kerstinkopen.

"Whuuuut, kerstavond is volgende donderdag al? Ik heb nog geen kerstinkopen gedaan!". Tja, ik ben dit jaar dan wel goed voorbereid, maar dat is lang niet altijd het geval. Vandaag geef ik 5 cadeautips voor die last-minute kerstinkopen. Lees je even mee?fashion blogFlying Tiger.


Wie mijn Kerstshoplog heeft gezien, die weet al dat ik daar goed geslaagd bent voor kleine kerstcadeautjes. Ze verkopen heel veel van die hebbedingetjes: een leuke mok, nog een last-minute versiering voor de kerstboom (want, eh,.. ik breek de mijne pas af na Nieuwjaar!), maar je vind er ook leuke DIY-spulletjes, wat sowieso erg leuk is om te geven,.. en om te krijgen!


Cadeaubon.


Als je écht niet meer weet wat je in hemelsnaam nog moet schenken, dan is een cadeaubon altijd een goed idee. Houdt de persoon in kwestie van make-up? Geen betere optie dan bijvoorbeeld een cadeaubon van Ici Paris XL. Is de persoon meer fan van kleding? Een cadeaubon van Zara of Mango zal altijd werken!


Een weekendje weg.


Wanneer het wat meer mag zijn. Dit vind ik een heel leuk cadeautje voor je beste vriendin, maar ook om bijvoorbeeld je mama/papa mee te nemen op een kleine vakantie. Eén overnachting is meer dan genoeg, en als je dan toch bezig bent, kan je er ineens een shoppingtrip aan koppelen. Meer op zoek naar een cadeautje voor een koppel? Dan is bijvoorbeeld een ontbijt op een leuke locatie ook een leuk idee (een Bongo-bon bijvoorbeeld!).


Maak zelf iets.


Want dat is ook nog eens heel persoonlijk! Koop of zoek een leuke koekendoos, sla aan het bakken en gaan met die banaan. Ik weet bijvoorbeeld dat ons mama helemaal dol is op mijn chocoladekoekjes - en dan bedoel ik: wanneer ik ze maak, zitten ze nog sneller in haar mond dan dat ik de vormpjes kan uitsteken - dus ook dat vind ik een origineel idee!


Een cadeauset.


Mocht je echt zelf de energie niet hebben om iets in elkaar te boksen, dan zijn er nog altijd de ouwe trouwe cadeausets. Denk aan sets van The Body Shop, make-upmerken,..noem maar op! Gewoon even nagaan waar de persoon in kwestie in geïnteresseerd is en zoeken maar!
Welke cadeautjes moet jij nog inslaan? 

Share:

3 reacties

  1. Een cadeaubon vind ik altijd goed, zowel om te geven als om te krijgen, ook al is het niet iets heel persoonlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik echt niet iets weet, bak ik gewoon koekjes. Iedereen houdt toch van koekjes ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik was de flying tiger helemaal vergeten! Die zit hier nog best dichtbij ook. Snel eens gaan kijken. Taart maken werkt ook trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen