Review: Embryolisse Lait-Crème Concentré.

Een droge huid, trekkerige huid, kortom, een echt winterhuidje. Jep, ik heb er elke koude maand van het jaar last van en wanneer je make-up wil aanbrengen is het echt helemaal niks. Nog steeds helemaal fan van mijn The Body Shop Aloe Soothing Gel, maar op zoek naar iets vollers, stootte ik op deze moisturizer van Embryolisse. Lees je even mee?belgische beauty blog
Ik ben al jaren fan van de Pixiwoo-zusjes. Ze hebben een fantastisch Youtube kanaal en brengen keer op keer de leukste en beste kwasten op de markt (Real Techniques). Daarnaast zijn zij ook de personen waar ik deze moisturizer voor het eerst in actie zag. Heel lang in mijn achterhoofd gehouden, maar nu, jaren later, maar voor het eerst geprobeerd. Eigenlijk testte ik dit product in de hoop dat ik eindelijk mijn foundation zou kunnen aanbrengen zonder dat je de droge velletjes kon zien, let's hope so!


De laatste jaren heb ik enkel gel-moisturizers gebruikt, dus je kan je wel voorstellen dat ik even moest wennen aan deze crème. Hij ziet er helemaal wit uit, verrassend dun, maar oh zo vol van structuur en zo hydraterend! Ik schrok me een bult, want toen ik het product aan het doseren was had ik zo het gevoel dat het helemaal niks ging worden. Maar, het tegendeel werd enkele minuten later bewezen. Toen ik de crème aanbracht, voelde ik gelijk dat hij vrij dun was, énorm makkelijk in mijn huid blendde en mijn gezicht baadde in hydratatie. Eindelijk geen droge plekjes meer en een normaal uitziende foundation!


Ik gebruik dit product net voor ik mijn foundation aanbreng, en gebruik hem dus niet bij mijn avond-skincare routine. Voorlopig kies ik daar nog voor mijn TBS Aloe Soothing Gel, aangezien die lekker koel en luchtig aanvoelt net na het verwijderen an je make-up.belgische beauty blog


Heb je ook last van een droge huid? Dan is dit zeker een product dat je eens moet uitproberen. Dit is een product dat tevens aangeraden wordt door dermatologen en waarbij het risico op een allergische reactie - wat ik al eens gehad heb bij een ander product - erg gereduceerd werd, topper!


Ik kocht voor nu een flesje van 30ml, om het product een keertje uit te proberen, en dit kost een 10-tal euro. Wil je direct de grote verpakking? Dan moet je net iets meer dan 20 euro neertellen.


Wat is jouw favoriete moisturizer van het moment? 

Share:

1 reacties

  1. Ik was al heeel benieuwd naar dit product, dus je review komt als geroepen! Het lijkt me heerlijk dus ik ga het snel uitproberen :D! Fijne jaarwisseling!

    BeantwoordenVerwijderen