Fashpiration Friday: Long Blouse

Het valt me de laatste tijd hard op dat lange blouses en overhemden héél fashionable zijn. Nu, ik ben hier helemaal fan van, want om de één of andere reden vind ik het in de winter wel prettig da mijn bovenstukken net ietsje langer zijn dan enkel mijn bovenlichaam. Vandaag geef ik jullie wat inspiratie om dit te combineren. Kijk je even mee?


fashion blog
Wie dit artikel begon te lezen, schrok waarschijnlijk voor geen meter van de combinatie: zwart, wit, en jawel, met een printje ertussen! Ik hou er gewoon van om zwarte kleding te combineren, what can I say,...


Ik vertrok van deze lange blouse die ik zag bij Mango. Ze is voornamelijk wit, maar bevat een heel subtiel printje, wat het dan net wat meer interessant maakt. Op zich kan je met zo'n blouse heel wat kanten uit, maar ik koos voor het stoerdere pad.

Als eerste combineerde ik het met een zwarte, high waisted, skinny jeans van Bershka. Sowieso, wanneer je lange benen hebt, net zoals ik, en een beetje moeite hebt met een goede jeans te vinden, kan ik Bershka zeker en vast aanraden. Ze zitten super fijn en blijven lang hun vorm behouden. Deze broek is net een beetje cropped, en dat vind ik erg leuk staan bij deze look.

Verder koos ik voor een leren jasje van Noisy May. Het is net wat korter, wat wel leuk staat met die lange blouse eronder. Mocht ik een korte blouse dragen, zou ik het jasje weer wat langer maken, dus het is wat een kwestie van balanceren. We spelen hier wat met lengte, dus fantaseer en probeer er maar op los!

Voor de schoenen ging ik terug voor een vrij stoer model (H&M). Deze laarsjes passen ook terug bij heel veel verschillende looks, dus je kan ze zeker afdragen in de winter en ze beschouwen als je staple enkellaarsjes.

Om de look af te werken, besloot ik er nog een zwarte buideltas met bordeaux voering bij te combineren van Zara. Buideltassen hebben echt mijn hart gestolen. Ze zien er ongelofelijk chique uit, maar zijn makkelijk te combineren en je hebt een zee van ruimte!Blouse - Mango, Jeans - Bershka, Schoenen - H&M, Jasje - Noisy May, Buideltas - Zara.
(bron foto's)Durf jij deze combinatie aan? 

Share:

2 reacties