Het Kerstcadeau Voor Hem: Braun Series 7.

Of het nu voor je vriend, je vader of je nonkel is, mannen zijn soms moeilijke wezens om een cadeau voor te vinden. Voor vrouwen, dat is een stuk makkelijker: parfum, make-up, cadeaubonnen,...ik beeld me hier gewoon een beetje in wat ik dan graag zou hebben. Laatst ontving ik het Braun Series 7 scheerapparaat en vandaag vertel ik jullie er meer over. Lees je even mee?belgische beauty blog


Het eerste wat me opviel: de prachtige verpakking van dit scheerapparaat. Je krijgt als eerste een productje om je scheerapparaat mee te reinigen en vlot te laten werken. Vervolgens zit het scheerapparaat zelf verpakt in een erg mooi, stevig doosje. Ik heb het altijd bij mijn vader gezien: je krijgt er geen hoesje bij, steekt het vervolgens in zo'n slap zakje en binnen de kortste keren komt al het vuil erbij of raakt het stuk.

Ik ontving de Braun Series 720 herlaadbaar, maar in dezelfde reeks vind je ook de 790 herlaadbaar met Clean & Renew.
belgische beauty blog

belgische beauty blogNatuurlijk moest dit product ook eens goed getest worden voor ik er mijn mening volledig over kon neerpennen, en aangezien ik geen vriend heb (op dit moment), besloot ik om dit prachtige apparaat aan mijn vader cadeau te doen. Hij houdt wel van mooie, kwalitatieve producten, dus hét ideale cadeau voor hem!

Hij wist me te vertellen dat hij, net als ik, ook onder de indruk was van het mooie design. Verder vond hij het apparaat heel fijn werken, het glijdt heel vlot over de huid, irriteert niet en ligt goed in de hand. Dat niet irriteren is voor ons heel belangrijk, ik heb zijn erg gevoelige huid geërfd, bedankt daarvoor, dus producten die wat te hard werken, kan onze huid niet verdragen. We zouden het product dus ook zeker kunnen aanraden aan mensen met een gevoelige huid.Mocht je écht niet weten wat je een man cadeau kan doen, dan is dit een hele goed keuze! Welk cadeau heb je voor je vader/man/vriend,.. gekocht? 

Share:

1 reacties