Review: L'Oréal Infallible 24H-Matte Foundation.

Weet je nog, de "goede" oude tijd, toen ik helemaal opging in een nieuw make-up item? Jep, 't is weer van dat! Ik vind het weer helemaal leuk om mijn halve make-up stash op mijn gezicht te kliederen en nieuwe productjes uit te proberen. Vandaag passeert één van de nieuwste foundations van L'Oréal de revue, gehyped, geliefd en,...getest! Lees je even mee?review l'oral infallible 24H matte foundation
De verpakking.


Waarschijnlijk direct één van mijn favoriete kenmerken van dit product. Eerst en vooral zit deze foundation verpakt in een tube, wat het heel makkelijk maakt om je product eruit te krijgen - geen eeuwig gesukkel met de glazen containers zonder pompje - en wat er ook voor zorgt dat je het laatste druppeltje product eruit kan knijpen. Ook kan je zien dat de verpakking uitloopt in een heel klein puntje, waar de foundation dan uiteindelijk uitkomt. Dit maakt het énorm makkelijk om de hoeveelheid foundation te doseren en je knijpt er werkelijk waar nooit teveel uit. 


De foundation.

Wie mij al een tijd volgt, die weet dat ik normaal hou van dewy, medium dekking-gevende foundations. Ik besloot eens helemaal de andere kant van het spectrum op te zoeken en een matte foundation uit te proberen. Ten eerste omdat ik niet altijd in de stemming ben voor een dewy finish, en omdat een matte finish mij ook de hoop heeft dat mijn foundation aan het eind van de dag niet tot op mijn enkels gegleden is. 

Doordat het een matte foundation is, had ik eigenlijk een vrij dikke substantie verwacht. Niks was minder waar: deze foundation heeft een vrij dunne substantie. Niet vloeibaar, niet dik, gewoon écht goed van structuur. Sinds kort gebruik ik weer mijn Real Techniques Miracle Complexion Sponge en deze werkt echt perfect in combinatie met deze foundation.

Ja, deze foundation is mat, maar ziet er niet poederig of too much uit, en dat is een hele opluchting! In pompjes uitgedrukt, neem ik ongeveer anderhalf pompje voor mijn hele gezicht en dat is zeker genoeg. Deze foundation dekt enorm goed - wat hij ook belooft - maar blijft er eigenlijk vrij natuurlijk uitzien. Jippedijee!Laat ons even kijken naar de resultaten!Mijn gezicht zonder make-up:


review l'oral infallible 24H matte foundation
Mijn gezicht met de L'Oréal Infallible 24H-Matte Foundation in 11 Vanilla.


review l'oral infallible 24H matte foundation
Mijn gezicht met afgewerkte make-up:

review l'oral infallible 24H matte foundation
Ow-ow-ow, wat ben ik blij met het resultaat van deze foundation! De laatste tijd ben ik ook helemaal fan van contouren en alles wat daarbij hoort en dan vind ik het toch belangrijk dat ik kan starten met een egaal "doek" zeg maar, en daar zorgt deze foundation voor. Ik denk dat ik wel met een tintje donkerder had gekunnen of met een mengeling tussen de lichtste en de tweede lichtste kleur, maar eens alle bronzer en blush erop zit, ziet het er eigenlijk prima uit!

Ik heb natuurlijk de foundation geen 24 uur aan een stuk uitgetest - wie wel? - maar ik kan wel zeggen dat na een 8-10 uur de foundation er nog helemaal goed opzit, zonder bij te werken natuurlijk. De foundation gaat niet raar beginnen creasen en kruipt niet in de poriën of wat dan ook. 
review l'oral infallible 24H matte foundation

Ik ben helemaal fan van deze foundation! Hij heeft me een hele goede dekking, zonder er zwaar uit te zien of me er te doen uitzien als een over-gesuikerde pannenkoek. Jeej!

Deze foundation is te verkrijgen bij de drogisterij of bij online webshops. De prijs varieert tussen de 10 en 15 €. Ook de kleurselectie varieert van verkooppunt tot verkooppunt, er bestaan - voor de geïnteresseerden - nog lichtere kleuren dan wat ik hier draag (check daarvoor Feelunique).


Wat is jouw favoriete foundation van het moment? 


Share:

4 reacties

 1. Dit is ook mijn favoriete foundation! Als ik weet dat mijn foundation lang goed moet blijven zitten, kies ik sowieso voor deze! Ik ga vanavond nog een of twee extra tubes bestellen denk ik want die van mij is bijna op. Nu gebruik ik de L'oréal True Match vaak, die is ook fijn maar hij kan toch niet tippen aan de Infallible wat mij betreft!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er goed uit! Ik houd ook van een dewy effect, misschien kan je daar eens wat over schrijven? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Mariska,

   Tuurlijk wil ik daar iets over schrijven, je kan het binnenkort verwachten!

   Verwijderen
 3. Ik vind die foundation ook echt zalig! Hij heeft een prachitge egale dekking, soms droogt hij mijn huid wel wat uit, zeker nu in de winter! Dus nu gebruik ik hem enkel op plaatsen waar ik hel vette huid heb! Ik vind dat de kleur net perfect bij je past!

  BeantwoordenVerwijderen