Fashpiration Friday - 5 x Feestdagen.

De feestdagen kan je nu echt bijna aanraken, Kerstavond verwelkomt ons al binnen enkele dagen! Ben je nog last-minute op zoek naar een leuke outfit? Dan zet ik vandaag mijn favoriete kledingstukken voor de feestdagen op een rijtje! Kijk je even mee?fashion blog
Ik ben echt helemaal fan van playsuits. In de zomer draag ik ze enorm graag omdat ze zo makkelijk zitten én je rokje vliegt niet alle kanten op zoals bij een jurkje - hello wind! Natuurlijk kan je een playsuit ook perfect dragen met de feestdagen. Niet helemaal fan van je witte winterbenen? Aanwezig! Dan kom je met een gradual zelfbruiner al heel ver. Ik koos dit prachtige item uit bij H&M en zou dit maar wat graag in mijn kledingkast hebben hangen - ook voor na de feestdagen!Een ultieme kleur voor de kerstdagen? Rood natuurlijk! Ik ben rood echt een leuke kleur gaan vinden, terwijl ik eerlijkheidshalve moet zeggen dat mijn kleerkast er vrij zwart-wit-grijs uitziet. Een beetje kleur zou dus zeker niet misstaan. Ook ben ik helemaal fan van midi dresses, dus dit jurkje past helemaal in mijn kraam!
(Zara)
Fan van wat glitters en glam? Dan is dit jurkje helemaal iets voor jou! Een halterjurk vind ik heel elegant staan, en gecombineerd met een leuk hakje maak je echt een statement op jouw kerstfeestje! 
(Zara)
Fan van een ultieme elegante jurk? Dan is deze rakker jouw ding. Deze jurk heeft een prachtige decolleté, maar is zo chique door de lengte.  Dit is persoonlijk iets wat ik zeker zou dragen bij een kerstfeest of een chique etentje. Waar zijn die oesters en dat glas wijn?
(Mango)Natuurlijk heb je ook nog een paar schoenen nodig, en wat staat nou feestelijker dan een paar gouden sandaaltjes? Inderdaad! Dit modelletje staat sowieso erg elegant, maar in het goud is het helemaal geschikt en geeft het een echt Assepoester-gevoel!
Welke outfit heb jij klaarliggen de komende feestdagen? Ik hou het lekker huiselijk met een comfy outfit, maar mocht ik weggaan, zouden bovenstaande items zeker op mijn verlanglijstje staan!


Share:

1 reacties