Personal Update.

Het is vandaag zondag, tijd om even een babbeltje te slaan. Verse ontbijtkoekjes in de aanval, een lekkere kop koffie voor mijn neus en even wat filmpjes kijken. Lees je even mee?

fashion blog12 december, het is gewoon al 12 december! Binnen exact 12 dagen is het kerstavond en ik geloof even mijn oren niet. Ik weet nog dat ik zo hard uitkeek naar het kerstseizoen, de vele Vlogmas volgen, en het genieten van een warme kersttrui. Tja, dit gaat even sneller dan ik verwachtte! Zo zie je maar, de tijd wacht op niemand.

Toch blijf ik nog altijd erg hard uitkijken naar het kerstfeest. Ik vind het zeker en vast de gezelligste feestdag van het jaar, aangezien de rest niet echt gevierd wordt hier. Een gezellige avond, in mijn geval met het gezin, met lekker eten en drinken en veel gezelligheid, voor mij moet dat niet meer zijn. Wat doen jullie met de feestdagen?

Menig hogeschool - en universiteitsstudent zal het met me eens zijn: de gezelligheid en het toeleven naar de kerst wordt een klein beetje verstoord door de toenemende examenstress. Er is geen ontkomen aan, en eigenlijk mogen we al heel blij zijn dat we naar school kunnen gaan en dat we de kans hebben om een mooi diploma te halen. We zitten met velen in hetzelfde schuitje, dus laten we elkaar even steunen, maar toch ook even genieten van deze gezellige periode!

Verder gaat alles eigenlijk vrij goed met me! Vorige week lanceerde ik een oproep om last-minute nog even de Rode Neuzen Dag te steunen, en waw, wat is dat artikel goed gelezen! Ik heb zo'n leuke reacties hierop gekregen, wat me echt veel deugd heeft gedaan.


Hierbij sluit ik mijn klets-artikel even af. Hoe gaat het met jullie, lieve lezers?

Share:

0 reacties