Christmas Eve Make-Up.

Wat een gezellige avond heb ik achter de rug! Een lekker wijntje, lekkere hapjes, en een heel gezellige tijd. Natuurlijk vond ik ook even de tijd om te make-uppen, dus toon ik jullie vandaag het resultaat. Eerlijk, ik hield het vrij neutraal, maar ik besloot wel valse wimpers toe te voegen. Kijk je even mee?
beauty blog
Gezicht.


L'0réal Infallible 24 hr Matte Mattyfing Foundation - 11 Vanilla 
Maybelline Fit Me Concealer - 15 Fair
MAC Studio Fix Poeder
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
ELF Contourblush - Bronzing Powder - Turks & Caicos
Essence Bronzer/Highlighter - Sun Light


Ogen.


MUA Undressed Me Too Pallet - donkerbruine, matte kleur:
onder het oog en aan de bovenste wimperrand

Maybelline Lash Sensational Mascara - Black
Eylure Lenghtening N*116 LashesLippen.


Essence Longlasting Lipstick - 03 Come Naturally

beauty blog

beauty blog

beauty blog

beauty blog

beauty blog

beauty blog


Welke look droeg jij gisteravond?

Share:

2 reacties