The Exam Look.

Nog enkele weken en het is weer zover: examens. Het jammere is dat we moeten studeren op de feestdagen, maar om heel eerlijk te zijn, zet ik nu écht alles op alles. Hierna heb ik nog 1 jaartje te gaan en ben ik helemaal klaar voor the real world. Wanneer ik naar een examen ga, heb ik niet altijd even veel zin om make-up aan te brengen, maar soms zie ik er helemaal niet fris uit door de late (en vroege) uurtjes, en dan is een klein beetje make-up toch welkom. Kijk je even mee?fashion blogGezicht:


Rimmel Wake Me Up Foundation (100 Ivory) + L'Oréal True Match Foundation (Rosé-Beige)
Maybelline Fit Me Concealer
MAC Studio Fix Poeder - C3
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
Essence Highlighting Poeder - Goud/Brons (LE)

Ogen:

Maybelline Lash Sensational Mascara - Black
Wenkbrauwen: L'Oréal Brow Artist Genius Kit - Medium-Dark

Lippen:

Clarins Natural Lip Perfector - 05

Haar:


John Frieda Luxurious Volume Blow Dry Lotion
Andrélon Verrassend Volume Volumepoeder
Remington Pearl Wand
L'Oréal Elnett extra sterke fixatie haarspray
(2nd day hair!)


Bril: Polette.fashion blog

fashion blog
Draag jij make-up wanneer je naar een examen moet/naar het werk?

Share:

2 reacties

  1. Ik heb altijd wel ongeveer dezelfde routine, ook als ik ergens heen moet. Alleen naar een feestje ofzo doe ik er nog meer bij. Deze look staat je goed :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Natural beauty, jij! Je hebt niet veel nodig.

    BeantwoordenVerwijderen