EOTD : Glamourose

Als je de productjes uit mijn winactie hebt bekeken, dan weet je dat daar een oogschaduw van Catrice in zat : de Catrice Intensif Wet & Dry oogschaduw. Ik vond deze kleur zo mooi dat ik hem ook voor mezelf kocht en er een ooglook mee maakte. Benieuwd? Kijk snel even verder!


Zoals je kan zien is het een oudroze , koperige ooglook geworden. Heel mooi vind ik zelf voor de herfst en winter! Binnenkort film ik de volledige look en plaats ik het op mijn Youtube kanaal!


Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Youtube , klik hier voor mijn laatste filmpje!

Share:

2 reacties

  1. Echt een hele mooie ooglook! Nu hoop ik nog meer dat ik de winactie win, want die oogschaduw wil ik wel :D (Net zoals de andere prijzen :D)

    BeantwoordenVerwijderen