Review : Hema Waterproof Eyeliner 06

Wow, nog eens een review over een Hema product. Dat was een tijdje geleden! Ik ben de laatste tijd terug , na een vrij lange tijd, fan geworden van hun producten. Ze steken er nu enorm veel effort in en dat mag zeker en vast gezien worden! Vandaag review ik de Waterproof eyeliner in de kleur 06. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Verpakking

De verpakking is vrij simpel, maar heeft alles wat je ook van Hema verwacht. Dit is een twist op pencil, wat zoveel wel zeggen als dat je het niet moet scherpen. Je kan het dus makkelijk naar omhoog draaien en het heeft altijd een mooie punt om mee te werken. De kleur van het product staat met een klein kringetje ook aangeduid op het product , wat ik zeker een pluspunt vind.

zonder flits


met flits

Werking

Dit zou een waterproof potlood moeten zijn. Nu, het blijft énorm lang zitten , maar echt waterproof is hij niet. Dat vind ik wel jammer, maar ik heb het potlood meer meegenomen omwille van de kleur en niet om zijn waterproof eigenschap, daar was ik niet per se naar op zoek. Dat wil echter niet zeggen dat wanneer Hema claimt dat het waterproof moet zijn, het die eigenschap wel zou moeten hebben. Dat is helaas dus niet helemaal het geval. Je blijft steeds een streepje kleur zien, maar niet de intense pigmentatie die het anders heeft.
Zo zijn we snel aanbeland bij de pigmentatie : dat heeft dit oogpotlood dus zeker wel. Het is een mooie donkerpaars - bruin kleurtje, ideaaaaal voor deze tijd van het jaar. Ik gebruik om mijn bovenste wimperrand wat te definiëren , en het is niet zo dramatisch als een zwarte eyeliner. Ik smoke het dan graag nog wat uit, om de look er een beetje gedragen te laten uitzien.


Besluit

Ik vind dit zeker en vast een goed oogpotlood, buiten het feit dat hij dus niet helemaal waterproof is. Hij is wel heel zacht en mooi gepigmenteerd. Voor zijn prijsje, €3,00, vind ik de kwaliteit zeker niet mis!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter :
http://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/Fieneken1994

Share:

5 reacties