Review : Catrice longlasting lippencil!

Lippotloodjes , een product waar ik op zich niet echt iets mee heb. Ik vond het wat overbodig, mijn lipstick zag er zonder toch ook goed genoeg uit? Hmm, niet in alle gevallen dus. Je merkt toch bij een hele felle kleur dat het handig kan zijn om een extra basislaagje aan te brengen voor je je lipkleur aanbrengt. Catrice bracht onlangs een nieuwe reeks lippotloodjes uit : de longlasting lippencils!

Wanneer je mij al een tijdje volgt, weet je dat ik van lipproducten hou. Zo gezegd , zo gedaan , ik verdiep me eens in de wereld van lippotloden , om het heel poëtisch uit te drukken. Ik had al een neutrale en een donkerdere kleur van de vorige lippotloden collectie van Catrice. Een felroze mocht dus zeker niet aan mijn kleine collectie ontbreken!

Ik koos dit kleurtje uit : 060 The perfect pinkini ( leuke naam trouwens, zoals altijd bij Ccatrice!) een matte felroze lipkleur , ideaal voor onder jou favoriete felroze kleurtje. Maar je kan hem natuurlijk ook perfect op zichzelf dragen , dan krijg je gewoon een mooie , matte kleur die enkele uren goed blijft zitten. Zelfs wanneer je eet , zie je daarna de kleur nog. Natuurlijk een beetje vervaagd, dat wel , maar het product blijft grosso modo wel zitten.

Waar sommige mensen misschien over kunnen struikelen, is het feit dat je deze niet kan opdraaien, je moet hem dus zelf slijpen. Ik heb daar op zich geen probleem mee. Ook had ik hem graag nog iets zachter gewild , maar ach, dan gebruiken we wat meer lippenbalsem! En kijk eens naar het prijskaartje : €1,99 , een koopje!

Ik ben dus zeker te spreken over dit product, het is van relatief goede kwaliteit voor een zacht prijsje!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Youtube  http://youtube.com/user/Fieneken1994

Twitter https://twitter.com/Fientje__

Share:

0 reacties