Youtube kanaal & Facebook pagina!

Vandaag wil ik even een update schrijven in verband met Youtube en de Facebook pagina.
Jullie hebben het de laatste tijd misschien wel opgemerkt : er komen steeds meer Youtube filmpjes. In het begin was ik wat onzeker of ik het al dan niet zou doen : filmpjes maken en tegen een publiek praten over mijn interesses : beauty, fashion et cetera. Maar ik heb het er toch op gewaagd.
Wat ik handig vind aan het maken van video's is vooral het delen van shoplogs, tutorials en demo's. Dat zijn nu eenmaal dingen die soms makkelijker uit te leggen of te tonen zijn via een filmpje.

Het wil natuurlijk niet zeggen omdat ik nu meer Youtube filmpjes maak, dat er anders geen artikelen meer op mijn blog gaan verschijnen. Natuurlijk wel! Mijn blog is het begin van alles en die verwaarloos ik niet zomaar hoor!

Een link naar mijn Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994
Abonneren zou heel leuk zijn, maar je moet je natuurlijk niet verplicht voelen! ;)


Dan : mijn Facebook pagina. Hier stond ik zo mogelijk nog sceptischer tegenover dan tegenover het Youtube kanaal. Facebook is de plek waar echt IEDEREEN samenkomt en iedereen alles kan bekijken. Maar na wat wikken en wegen heb ik het er toch maar op gewaagd. Mijn motto is : "Wie er niet op kan kijken, die kijkt er maar naast!" En dit motto geldt vooral voor mensen die op alles een opmerking hebben (negatief dan), je hebt het vast zelf al meegemaakt.
Mijn blog & Youtube zijn dingen die ik doe als hobby , ik besteed er dus mijn vrije tijd aan en mensen die dan slechte commentaar achterlaten , dat is natuurlijk niet zo fijn ook al horen ze er soms bij.

De Facebook pagina : https://www.facebook.com/groups/159048640931849/?hc_location=stream#!/pages/Fiens-beauty-and-fashion-corner/482227905203059?fref=ts

Dit artikel is niet bedoeld om te zeggen : nu moeten jullie dit allemaal liken en abonneren, het is bedoeld als een weetje dat ik ook nog op andere social media aanwezig ben!

Bedankt allemaal voor de steun en de lieve reacties die ik al gekregen heb op deze blog, zonder jullie zouden de Facebookpagina en het Youtube kanaal er niet zijn.

Tot de volgende!

xx Fien

Share:

0 reacties