Herontdekte producten uit mijn stash!

Je hebt zo van die momenten dat je door je stash begint te woelen en een product tegenkomt waarvan je zegt : "Long time , no see!". Dat had ik dus met de productjes die ik jullie vandaag ga laten zien. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Als eerste de lakjes van de Hema. Dit zijn 2 nieuwe, maar ik weet nog dat mijn allereerste nagellakjes van de Hema waren. Ondertussen zijn de lakjes een paar keer vernieuwd, zijn er nieuwe lijnen aan het assortiment toegevoegd en is, volgens mij, de kwaliteit toch een heel stuk verbeterd! Het ene lakje is een holografische lak in de kleur "Bordeaux". De andere is een mooie, donkerrode lak uit de longlasting lijn.

"Bordeaux"Ook deze Bourjois Healthy Mix Serum foundation is een product waar ik opnieuw verliefd op ben geworden. Voor de herfst had ik hem naar achteren geduwd in mijn foundation/blush,.. laadje, maar aangezien mijn BB cream te donker werd, moest ik wel een lichtere tint foundation gaan gebruiken. Toen ben ik deze foundation van Bourjois weer gaan gebruiken en hij behoort tot mijn absolute favorieten van het moment!Dan een lipglossje. Ik ben normaal niet zo van de lipgloss, maar deze is er toch eentje dat mijn aandacht opnieuw wist te trekken. Het is een Vinyl glossje van Rimmel in de kleur "Keep a secret". Dit is een heel mooi roos kleurtje met zilveren shimmers in. Hij is totaal niet plakkerig en de shimmers voelen niet gritty aan tussen je lippen!Een productje van MAC met wat emotionele waarde is deze lipstick in de kleur "Hue". "Hue" is een mooi nude kleur, zonder je op een zombie te laten lijken. Hij is zeer zacht van structuur en niet té gepigmenteerd. Een leuk kleurtje voor elke dag dus. Dit was mijn allereerste lipstick van MAC en daarbij mijn allereerste MAC product in het algemeen, vandaar de ietwat  "emotionele" waarde.
Links : Rimmel "Keep a secret", rechts : MAC "Hue"Zo, dit was het alweer. Heb jij ook zo van die productjes? Laat het dan even achter in de reacties!

Tot de volgende,
xx Fien!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

2 reacties

  1. Mooie MAC Lipstick! Heb er zelf nog geen maar begrijp dat deze speciaal voor je is :)

    BeantwoordenVerwijderen