Nails of the day : Hey, nude!

Het regent de laatste tijd echt NOTD's op mijn blog en I love it, ik hoop jullie ook! Vandaag heb ik een vrij neutrale NOTD, maar met een klein extraatje. Benieuwd? Klik dan even verder.

Op al mijn nagels draag ik L'oréal Color Riche Le Vernis in de kleur Opera Ballerina, een sheer lichtroos kleurtje. Vervolgens deed ik 1 accent nail en ik gebruikte de Essence Sparkle Sand Effect in de kleur Hey, Nude! Nadat ik de foto's had genomen, besloot ik de Hey, Nude! op al mijn nagels aan te brengen.


Zoals je kan zien, dekt de lak niet volledig, maar ach, ik vind het nog zo mis niet!


Tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__


Share:

2 reacties