Favoriete blushes van het moment #2!

Vandaag toon ik jullie weer enkele van mijn favoriete blushes van het moment. 1tje hebben jullie bij de vorige versie al gezien, de rest zijn blushes die ik daarna pas aangekocht heb. Waar het bij de eerste versie allemaal koraal was wat de klok sloeg, ben ik nu helemaal in de ban van de roze blushes.
Benieuwd welke ik heb uitgekozen? Klik dan snel even verder!


Als eerste , de blush die jullie de vorige keer ook gezien hebben : de Sleek blush in Pixie Pink. Hier kan ik maar geen genoeg van krijgen. De blush is zo heerlijk gepigmenteerd! Hij is , zoals je wellicht kan zien, kan - en knalroze, dus een beetje voorzichtigheid is wel aan te raden bij het aanbrengen. Maar kijk toch eens , hij is gewoon supermooi! Ook is deze blush volledig mat.
De tweede is terug een budget blush : De ELF Studio blush in de  kleur Tickled Pink. Deze is zeer natuurlijk en licht van kleur. Hij behoort tot mijn favorieten omdat er hele mooie zilveren shimmers inzitten waardoor je een prachtige glow krijgt op je wangen.


De laatste poederblush voor vandaag : de Catrice blush in de kleur Think Pink. Deze zit wat tussen koraal en roos in, maar neigt dan toch meer naar de roze kant. Het voordeel van deze blush is dat je hem makkelijk kan opbouwen in kleur : wil je een natuurlijke flush gebruik je een lichte hand, ga je helemaal voor een knallende blushkleur : breng hem dan ietsje heviger aan. In beide gevallen is hij zeer mooi en volledig mat.


Dan een cremeblush. Deze kon absoluut niet ontbreken in dit artikel : mijn Bourjois cremeblush in de kleur 03 Rose Tender : een prachtige natuurlijke roze kleur met zilveren shimmers!
En wat zijn jouw favoriete blushes? Laat ze even achter in de reacties!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden:
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://www.youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

2 reacties

  1. Pixie Pink heb ik zelf ook en die gebruik ik zo graag in de winter, voor zo'n typische winterblos, haha! Mijn favorieten zijn NARS Orgasm en MAC Gingerly :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. MAC Gingerly staat ook al een tijdje op mijn wishlist! :)

      Verwijderen